Survivor'da ihanet iddiası! Gizem Kerimoğlu şok etti..

ads ads ads ads
28/05/2016

ads
Survivor'da ihanet iddiası! Gizem Kerimoğlu şok etti..

Survivor'dan geçtiğimiz haftalarda elenen Gizem Kerimoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir televizyon programında Survivor ile ilgili soruları yanıtlayan Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç'in ihanet ettiğini iddia etti. İşte Survivor Gizem'in o iddiaları..

Gizem Kerimoğlu, katıldığı Survivor Panorama programında Gizem Memiç'in Survivor'un başlarında en iyi anlaştığı isim olan Nihal'in adaya vedasının ardından Damla ile yakınlaşarak Nihal'e ihanet etmiş olduğunu savundu.

Geçtiğimiz haftalarda Survivor adasına veda eden Gizem Kerimoğlu, son konseyde elenen Gizem Memiç'i hedef tahtasına koydu.

GİZEM KERİMOĞLU'DAN SURVİVOR İDDASI

TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına katılan Kerimoğlu, "Gizem Memiç, önce Nihal'le çok iyiydi. Nihal ile Damla arasındaki kavgada Nihal'in yanında oldu. Nihal gittikten sonra da Damla'yla bir şeyler paylaşmaya başladı" dedi.

Programın yorumcusu Hakan Hatipoğlu'nun "Mecburiyetten mi?" sorusuna ise Gizem Kerimoğlu, "Madem arkadaşlıktan dostluktan bahsediyorlar bunu yapmak zorunda değildi. Bana göre bu Nihal'e bir ihanettir" yanıtını verdi. 

28/05/2016 19:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: survivor, ihanet, gizem kerimoğlu
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.