Survivor’da ilk finalist kim oldu?

ads ads ads ads
26/06/2016

ads
Survivor’da ilk finalist kim oldu?

Survivor 2016'da kritik finale çok az süre kala, 25 Haziran akşamı direkt finale gidecek iki yarışmacının belirleneceği kritik bir oyun oynandı. Birinci olan ismin direkt final koltuğuna oturacağı, ikinci olan ismin yarı finalist olacağını üçüncü ve dördüncü olan isimlerin ise Semih’le oylamaya çıkacağı Survivor'da büyük final oyununun ikinci etabında Atakan, Serkay ve Damla mücadele etti ve kaybeden yarışmacı belli oldu. Peki Survivor'da ilk finalist kim oldu? Survivor final oyununu kim kazandı? İşte Survivor 2016'nın en ktirik süreçlerinden birinin detayları...

Geriye kalan yarışmacıların artık bireysel başarıları için yarışmaya başladığı Survivor’da final koltuğu için kıyasıya bir mücadele verildi. Bilindiği gibi Kıbrıs öncesi yapılan bu oyunlar ile yarışmacılardan biri büyük final diğeri de yarı final koltuğunu garantileyecekti. Peki 25 Haziran tarihli Survivor programında final koltuklarını kimler kazandı? Önceki bölümde Semih ile birlikte çeyrek finale kalacak ilk ismin Nagihan olmasının ardından, Survivor son bölümde Semih’le elemeye kalacak ikinci ve son ismin belirleneceği bir yarışma daha yapıldı. Yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği yarışmacı sonucunda Serkay, diğer iki yarışmacıyı geride bıraktı ve Atakan ile Damla arasında büyük bir çekişme yaşandı. Sonuç olarak Atakan’ın gerisinde kalan Damla, Nagihan’ın ardından ikinci çeyrek finalist olarak belirlendi.

SURVIVOR’DA İLK FİNALİST KİM?

Survivor 2016’da ilk finalist belli oldu. Atakan ile büyük bir mücadeleye giren Serkay, rakibini 10-4’lük bir skorla yenerek Survivor Kıbrıs büyük finaline gitmeye hak kazanan ilk yarışmacı oldu. Bu sonuca göre, Atakan ise yarı finale gidecek. Final oyunun ardından bir tarafta büyük sevinç ve gözyaşı hakimken, diğer tarafta da sinir ve öfke vardı. Serkay, galibiyet sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Serkay’a kaybeden Atakan ise, büyük bir üzüntü yaşadı.

SURVİVOR'DA BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?

Survivor final sayılı günler kaldı. Televizyonların en popüler yarışma programı Survivor’ın Kıbrıs’taki finali izleyicileri ekran başına toplayacak. TV8’de yayımlanan Survivor yarışmasında final heyecanı 29 Haziran Çarşamba akşamı yaşanacak. 

26/06/2016 09:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: survivor, acun ılıcalı, semih, serkay, nagihan, damla, atakan
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.