Survivor'da kim elendi?

ads ads ads ads
05/04/2017

ads
Survivor'da kim elendi?

 Survivor'da dün akşam heyecan bir an olsun eksik olmadı. Programın başlarında bireysel sembol ödülü ile takım oyuncuları kendi adlarına kozlarını paylaşırken, bireysel sembol ödülünün kazananı ünlüler takımından Sema ve gönüllüler takımından Volkan oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da konsey akşamına geçildiğinde meraklı bekleyiş başladı. Adem, Sabriye, Berna ve Erdi olduğunun olduğu potada rakiplerinden daha düşük SMS oyunu alarak elenen isim Erdi oldu.

Yarışmacılar Erdi'nin ismini duyduktan sonra kısa süreli bir şok yaşadılar. Erdi adının çıkmasının ardından yaptığı açıklamada. Cahit Sıtkı Tarancı'nın 'Memleket isterim' şiirini okuyan Erdi, 'Beni buraya nasıl şampiyon olarak gönderdiklerinde eyvallah dediysem, beni burdan gönderdiklerinde de aynı şekilde eyvallah diyorum. Burada yarışmadayız, ben bu hayatta bir şeyden korkuyorsam o da kul hakkıdır. Eğer benim onlara hakkım geçmişse benden yana helal olsun. Birleşme partisine katılmayı tabiki çok isterdim. Ben olaylara realist yaklaşan bir adamım. Ama buraya kadarmış, 14 pota sonra elenmek nasip oldu.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor 2017'de bu akşam oynanan iletişim oyununda ünlüler takımı ailelerinden gelen mektuplar için gönüllüler takımı ise arkadaşlarından gelen mesajlar için yarıştılar. Sema Apak ve Serhat Akın için oldukça önem arz eden iletişim oyununda nefes kesen anlar yer aldı. Serhat Akın ve Sema Apak'ın müthiş performansı ünlüler takımını ödülle buluşturdu. Ünlüler takımı ceza oyununun avantajıyla da ödüle giden takım oldu.

BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Eleme adayları Survivor'a veda etme stresi yaşarken potanın dışında kalan isimler birleşme partisi için heyecan içerisinde. Survivor birleşme partisinin muhteşem olacağı haberini Acun Ilıcalı son bölümde gerçekleşen konseyde verdi. Acun Ilıcalı muhteşem bir birleşme partisi için hazırlıkların yapıldığını söyledi. Parti sonrasında Ünlüler ve Gönüllüler aynı adada yaşamaya başlayacak. Peki, birleşme partisi ne zaman? Birleşme partisi Survivor 2017'deki son elemenin ardından gerçekleşecek. Buna göre önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenen birleşme partisi ile ilgili kesin bir gün henüz yok.

SURVİVOR'DA SON GELİŞMELER

Survivor'da dün akşam ödül oyununda hırslı bir performans sergileyen ünlüler takımı iki setide alarak ödül oyununa uzanan takım oldular. Ödül oyununu kazanan takım kahvaltı sofrasına oturdu..

05/04/2017 08:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: survivor, survivorda kim elendi, survivor 2017
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.