Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? 12 Haziran Survivor Son bölüm!

ads ads ads ads
13/06/2016

ads
Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? 12 Haziran Survivor Son bölüm!

12 Haziran tarihli Survivor son bölümde Newyork seyahati için ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler Newyork'a gidebilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? Ünlüler mi gönüllüler mi? İşte Newyork için ödül oyununu oynanan Survivor son bölümden detaylar...

12 Haziran tarihli Survivor son bölümde Gönüllüler ve Ünlüler bir süreliğine onları adadan uzaklaştıracak bir ödül için, New York seyahati için yarıştılar. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ödül oyununda New York’a gitmek isteyen iki takımda oldukça motiveydi. Peki Survivor son bölüm bölümde ödül oyununu hangi takım kazzandı? Gönüllüler mi ünlüler mi?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor son bölümde ödül oyunu için hazırlanan parkurda yarışmacılardan iki hedefi frizbi ile vurması istendi. Parkura bir kaydıraktan kayarak başlayan yarışmacıların önce frizbileri tek tek ikinci engelin başlangıcına getirmeleri gerekiyordu. Yani bir frizbiyi bıraktıktan sonra ikincisini almak için kaydırağı ip yardımıyla yeniden tırmanmaları gerekti. Daha sonra frizbiler ile ikinci engelin altından geçen yarışmacılar atış noktasına gelip 2 kukayı frizbileri atarak devirmeye çalıştılar.

Frizbi oyununda Gönüllüler 4-2 gerideyken Yunus ile Serkay karşı karşıya geldiler ve önce Yunus Serkay’a ardından da Atakan İbrahime’e kaybedince durum 4-4 oldu! Yunus’un yine kaybetmesi ünlüler takımının tepkisini çekti! Yunus ise eleştirilere karşılık Atakan dışında kimseyle muhatap olmadığını söyledi ve “Ne yapayayım kendimi mi yakayım?” diyerek isyan etti!

Durum eşitlendikten sonra Damla ile Nagihan’ın kapışmasında kazanan taraf Damla oldu ve gönüllüler 5-4 öne geçti. Ardından Serkay ile Semih karşı karşıya geldi ve Serkay kazanarak gönüllülerin liderliğini 6-4’e getirdi. Yunus Günçe ile İbrahim’in karşılaşmasında da kazanan İbrahim olunca durum gönüllüler lehine 7-4 oldu. Damla ile Nagihan’ın kapışmasında ünlüler durumu 7-5’e getirse de sonraki oyunu İbrahim ile kazanan gönüllüler New York biletini kaptılar.

KENDİMİ Mİ YAKAYIM?

Yunus Günçe 12 Haziran tarihli Survivor 94. bölümde yapılan ödül oyununda iki seferde de yenilince parkurlardaki kötü performansı nedeniyle Nagihan ve Semih’ten tepki aldı. Yunus Günçe ise Atakan dışında kimseyle muhatap olmadığını söyledi ve ” Ne yapayım kendimi mi yakayım?” diyerek isyan etti. 

13/06/2016 09:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor, ödül oyunu, SurvivoR
MANŞETLER

HK SOSYAL MEDYA

© 2019 Digihaber Portal Services Ltd. Haber Kıbrıs.