Survivor’da Türk Yunan mücadelesini kim kazandı?

ads ads ads ads
19/05/2017

ads
Survivor’da Türk Yunan mücadelesini kim kazandı?

Survivor'da dün akşam Türk - Yunan mücadelesi yaşandı. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışmada gülen taraf Türk takımı olurken bu akşam ise iki takım 2. tur için karşı karşıya gelecek.

Survivor’da dün akşam bir ilk gerçekleşti. Survivor’ın Türk ve Yunan yarışmacıları Dominik’te karşı karşıya geldi. Mücadelenin en üst seviyeye çıktığı ödül oyununda gülen taraf 10’a 7’lik skorla Türk takımı oldu.

OGEDAY SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Survivor’da başarılı bir performans sergileyen Ogeday, Yunan rakipleri karşısında beklenen performansı sergileyemedi. Çıktığı 3 oyunda da puan kazanamayan Ogeday sinir krizi geçirdi. Ünlüler ve Gönüllüler Ogeday’ı sakinleştirmeye çalıştı.

SABRİYE BERNA GERİLİMİ SON BULDU

Türk Yunan mücadelesi Ünlüler ve Gönüllüler takımını kaynaştırdı. Özellikle son zamanlarda büyük gerilim yaşayan Sabriye ile Berna bu mücadele sayesinde kardeşlik vurgusu yaptı. İkilinin güzellik konusundaki diyaloğu ise eğlenceli anlar yaşattı.

YUNAN TAKIMINDA DİKKAT ÇEKEN YARIŞMACI

Yunan takımında mücadele eden Spaliaras adlı yarışmacı Survivor’da dikkat çeken yarışmacı oldu. Acun, Spaliaras’ı tanıtırken ülkesinde bir hayli ünlü olduğunu ve “Yunan kazanova”sı olarak takdim etti.

19/05/2017 09:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: survivor, Türk, Yunan, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.