Suskunluğunu bozan Murat Başoğlu gözyaşlarına boğuldu

ads ads ads ads
01/11/2017
HK

ads
Suskunluğunu bozan Murat Başoğlu gözyaşlarına boğuldu

Öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile yaşadığı skandal aşkla magazin gündemine oturan ünlü sunucu Murat Başoğlu, suskunluğunu günler sonra bozarken gözyaşlarına da hakim olamadı.

Murat Başoğlu, eşiyle boşanma sürecinden sonra ilk kez konuştu. Öz yeğeni ile öpüştüğü iddia edilen görüntüler kamuoyunda şok etkisi yaratan ve Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hakkında hazırlanan iddianame Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen sunucu Murat Başoğlu, aylar sonra sessizliğini bozdu.

Murat Başoğlu, geçtiğimiz aylarda Bodrum'da teknede öpüşürken görüntülendiği kişi hakkında, "O kişi yeğenim değil" dedi. 

"ÇOK PİŞMANIM"

Kendisine kumpas kurulduğunu iddia eden 50 yaşındaki sunucu, "İnsanlar benim ölmemi istedi. Tabii ki çok pişmanım. Beni linç ediyorlar. Karım da çocuğum da terk etti. Biri bize kötülük yapıyor. Bunu başarmak için kumpas kurmuşlar. Bu sektörde hangi kötü şeyle adımı duymuşlar? Böyle bir olayla kimsenin karşısına hiçbir zaman çıkmak istemezdim" ifadelerini kullandı.

SAKAL BIRAKTI, HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI

Sakal bırakan ve bir hayli kilo verdiği gözlenen Murat Başoğlu'nun, röportaj sırasında sık sık gözyaşı dökmesi dikkati çekti. Başoğlu'nun, UçanKuş TV'den Anılcan Tanrıyar'ın sunduğu 'Gece Kuşu' programında yaptığı açıklamalar bu gece 23:15'te yayınlanacak.  

01/11/2017 17:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: murat başoğlu
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.