Sylvester Stallone öldü mü?

ads ads ads ads
19/02/2018

ads
Sylvester Stallone öldü mü?

Beyaz perdenin Rocky ve Rambo filmleriyle hafızalara kazınan aktörü Sylvester Stallone'nin, milyonlarca hayranının yüreği ağzına geldi.  Sosyal medyada yayılan ve 71 yaşındaki aktörün öldüğüne ilişkin söylentiler, Stallone'nin dünyanın dört bir yanındaki sinemaseverleri telaşlandırdı.

Facebook'ta başlayan ve Stallone'nin hayatını kaybettiğini ileri süren iddia, sosyal medyada hızla yayıldı. İşin ilginç yanı böyle bir iddianın, 2016 yılının Şubat ayında da gündeme gelmesiydi. O dönemde de Sylvester Stallone'nin Los Angeles'taki evinde ölü bulunduğu ileri sürülmüştü. Haber kısa süre sonra yalanlanmıştı.

Benzer bir durum bugün de birkaç saat önce tekrarlandı. Facebook'ta başlayıp tüm sosyal medyaya dağılan bu söylentinin,  ünlüler hakkında "sahte ölüm " haberleri yapan bir internet sitesinden kaynaklandığı sanılıyor.

Aynı söylenti yine ortalığı karıştırdı

 Bu söylentinin yayılmasından sonra milyonlarca Twitter kullanıcısı birbirine Stallone'nin gerçekten ölüp ölmediğini sormaya başladı.  Şu ana kadar Sylvester Stallone cephesinden bu söylentilere ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak bu kez de haberin sahte olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. 

19/02/2018 16:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sylvester Stallone
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.