Takla atan araç 50 metre sürüklendi

ads ads ads ads
25/03/2017

ads
Takla atan araç 50 metre sürüklendi

Girne'de dün akşam gerçekleşen kazada çembere hızlı giren sürücü takla attı ve o şekilde 50 metre sürüklendi

StarKıbrıs/Suna ERDEN

Girne'de dün akşam gerçekleşen kazada çembere hızlı giren sürücü takla attı ve o şekilde 50 metre sürüklendi

Girne-Alsancak çevre yolunda dün akşam meydana gelen kazada hızını alamayan sürücü çemberi hızlı dönünce olanlar oldu.Takla atan araç tavanı üzerinde ters bir şekilde 50 metre sürüklendi ve geri geri giderek aydınlatma direğine çarptı.Kazada araç sürücüsü Kader Anıtoğlu hafif yaralandı.

TERS DÖNDÜ GERİ GERİ SÜRÜKLENDİ

Girne-Alsancak çevre yolunda saat 22.30 sıralarında yaşanan kaza şöyle gerçekleşti; KZ 585 plakalı aracı ile Lapta'ya doğru seyreden Kader Anıtoğlu, çemberi hızlı bir şekilde dönünce direksiyon hakimiyetini kaybedip takla attı. Araç takla attıktan sonra tavanı üzerinde ters döndü ve o şekilde 50 metre geri geri sürüklenerek yolun sağındaki aydınlatma direğine arka tamponu ile çarptı. Çarpışmanın etkisi ile 5 metre daha sürüklenen araç tavanı üzerinde yol ortasında ters bir şekilde durdu.

GÜNGÖRDÜ: “UCUZ ATLATILMASI SEVİNDİRİCİ”

Kaza sonucu araç sürücüsü Anıtoğlu, hafif yaralanarak Girne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, yoldan geçip kazayı gören Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü aracından indi ve kaza mahalline gelerek polisten bilgi aldı. Güngördü, kazanın ucuz atlatılmasının sevindirici olduğunu ifade etti.  

25/03/2017 09:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kaza, trafik, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.