Tek başına tanklara direnen o kadın konuştu

ads ads ads ads
23/07/2016

ads
Tek başına tanklara direnen o kadın konuştu

15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında yaşananlara ait yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde, darbeci askerler tarafından kapatılan Boğaziçi Köprüsü üzerinde tanklara karşı tek başına direnen bir kadının görüntüleri ortaya çıktı.

Boğaziçi Köprüsü'nü tanklarla kesen askerlerin karşısına çıkan Safiye Bayat isimli kadının, askerlerin havaya ateşine rağmen direnişini sürdürdüğü ve askerlerle uzun süre tartıştığı görüldü.

O gece yaşadıklarını Star gazetesine anlatan Safiye Bayat, "Zalimin karşısına çıkıp sen haksızsın demek çok önemli, göz göze geldiğimde hepsinde o katil yüzünü gördüm, bunların amacı ne kadar insan öldürebiliyorsak öldürelimdi. Gidip konuşmasaydım oradakilerin masum olduğuna inanırdım. Neden bunu yapıyorsunuz demeye çalıştım. Masuma nasıl vururlar aklım almıyor, dünyada benim devletim gibi devlet milletim gibi millet yok" açıklamasını yaptı.

Safiye Bayat'ın tanklara karşı tek başına verdiği mücadele kameralara şöyle yansıdı: 

23/07/2016 09:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: boğaziçi köprüsü, safiye bayat, tank, direniş, darbeci asker
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.