Tepkilerin dozajı hızla artıyor

ads ads ads ads
04/09/2015

ads
Tepkilerin dozajı hızla artıyor

Reform hükümeti iddiasıyla kurulan CTP-BG, UBP koalisyonunun radikal adım atamamasının faturası Başbakan Kalyoncu'ya kesiliyor

"Reform" iddiasıyla bir süre önce siyasi zıddı UBP'yle bir ortaklığa giden CTP-BG, ülkede dövizden, asayişe, her geçen gün yaşanan sıkıntıların bedeli konusunda hedefteki parti durumuna düştü.

Ortağın tek derdi kurultay

Ortağı UBP'nin bugünlerde kurultayın dışında bir düşüncesi olmaması CTP ve dolayısıyla Başbakan Ömer Kalyoncu'nun toplumun tüm kesimlerinden yoğun tepkiler almasına neden oluyor. Göreve başlarken Meclis'te hükümet programını okuyan Başbakan Ömer Kalyoncu, hükümetinin birçok hayati konuda takvimleme yaptığını belirtip, bunları öncelik sırasına göre kamuoyuna sunmuştu.

Her alanda sıkıntı var

Bugün ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz konusunda devletin aldığı vergi ve fonların dışında sokaktaki vatandaşın cebini rahatlatacak herhangi bir adım atamayan Başbakan’ın ve hükümetinin icraatlarına yönelik her gün sivil toplum örgütlerinin katlanarak büyüyen öfkesi ise dikkat çekici.

Vatandaş tedirgin

Ülkede son günlerde artan "Mafyavari" hesaplaşmalar karşısında ise toplumsal rahatsızlıklara rağmen hükümetin "Bekleyelim görelim" şeklindeki açıklamaları ise vatandaşın, ülkenin asayişinden sorumlu kurumlar ve siyasetçiye karşı güvenini hızla erozyona uğratan bir başka problem olarak karşımızda duruyor.

Kaynak: YeniBakışGazetesi 

04/09/2015 12:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: fatura, başbakan
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.