Teslim olup olmamayı tartıştılar

ads ads ads ads
26/07/2016

ads
Teslim olup olmamayı tartıştılar

Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerlerden yakalanan 7’sinin anlattıkları ile çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Firari askerlerin en son pazar günü Çetibeli bölgesinde dere kenarında tesadüfen buluştukları öğrenildi. Gözaltındaki 7 askerin anlatımlarına göre, bu buluşma sırasında firari 18 askerin teslim olup olmamayı tartıştıkları aktarıldı.

Gruptan ayrılan özel kuvvetlere ve SAT komutanlığına bağlı olan, halen de aranan askerlerin, teslim olmayacaklarını, hatta intihar edecekleri yönünde ifadeler kullandıkları da, yakalanan askerler tarafından anlatıldı. Bu ifadeler sonrasında, arama tarama faaliyetlerine katılan ekipler, bölgede vatandaşlar ile köylüleri uyardı. 

26/07/2016 21:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ifadeler, marmaris, 15 temmuz, darbe
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.