The American Nursery School’da kayıtlar sürüyor

ads ads ads ads
26/07/2015

ads
The American Nursery School’da kayıtlar sürüyor

Girne American Üniversitesi okullar grubuna bağlı The American Nursery School 2015 -2016 Eğitim öğretim yılı kayıtları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Alt sınıflardan gelen öğrencilerin sınıf kontenjanlarını doldurması nedeniyle sınırlı sayıda kontenjan bulunabilen The American Nursery School, 2015/16 eğitim yılında yeni binasında hizmet verecek.

2011, 2012, 2013 doğumlu öğrencilerin kayıtlarının yapıldığı The American Nursery School’da, yoğun kayıt talebi nedeniyle önümüzdeki yıllarda mülakatla öğrenci alımı yapılacağı, şu an kayıtların yoğun şekilde devam ettiği açıklandı.

0-2 yaş grubu için özel bina

Öte yandan The American Nursery School’un yanında 0-2 yaş grubu için hazırlanan ayrı bir binada hizmet verilmeye başlanacağı da açıklandı.

The American Nursery School müdürü Binnur Saymaz “Amacımız çalışan anne-babaların doğduğu andan itibaren çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri, beslenme, sağlık, gelişim konularındaki uzmanlar eşliğinde anne sıcaklığını veren uzman kadromuzla bakım ve eğitimimize devam edeceğiz. Sadece çocuklar için değil yeni anne ve babalara da anne- babalık eğitimleri sunacağız. Bu binamızda 7- 24 hizmet vermeyi hedeflemekteyiz” dedi.



 

26/07/2015 12:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: The American Nursery School
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.