The Whisky Festival’den muhteşem final

Dünyanın 1 Numaralı İskoç Viskisi Johnnie Walker önderliğinde düzenlenen The Whisky Festival, DJ Mahmut Orhan’ın 19 Mayıs Cuma akşamı 3 Lounge’da kabin başına geçtiği muhteşem bir kapanış partisi ile final yaptı.

ads ads ads ads
20/05/2017
HK

ads
The Whisky Festival’den muhteşem final

Johnnie Walker önderliğinde düzenlenen ve 15 Mart’tan bu yana her hafta birbirinden coşkulu etkinliklerle Kuzey Kıbrıs’ın eğlence hayatını renklendiren The Whisky Festival, 19 Mayıs Cuma akşamı gerçekleşen muhteşem final partisi ile sona erdi. Son yılların en başarılı çıkış yapan DJ’i Mahmut Orhan, 3 Lounge’da gerçekleşen kapanış partisinde kabin başına geçerek festival finaline adını yazdırdı. Erken saatlerden itibaren mekanı doldurmaya başlayan viskiseverler Johnnie Walker dansçılarının şovları ve DJ Mahmut Orhan’ın festivale özel setleri ile unutulmaz bir kapanış partisi yaşadı.

DJ Mahmut Orhan’ın mekana kattığı enerji ve birbirinden hareketli parçaları ile temponun saatlerce hiç düşmediği partide, konuklar müziğe ve dansa doydu. Viskiseverler Johnnie Walker şapkaları ile renkli görüntüler sergileyerek çektikleri fotoğraflarla muhteşem festival finalini ölümsüzleştirdi.

The Whisky Festival bu yıl da tam not aldı

Kuzey Kıbrıs’ta gelenekselleşen ve her yıl adanın eğlence ritmini tutan The Whisky Festival, 10 hafta boyunca yıldız isimlerle muhteşem partiler gerçekleştirdi. Viskiseverlerin heyecanla beklediği partilerde coşku doruğa çıktı. Meyhanelerde müzik, eğlence ve muhabbet dolu akşamlar yaşatan The Whisky Festival’de happy hour’lar, gayda gösterileri ve viski tadım aktivitelerinin yanı sıra Johnnie Walker şişelerindeki özel indirimler ve “Şanslı Şişe” çekilişleri de festival boyunca yoğun ilgi gördü. Her haftası heyecan dolu geçen The Whisky Festival, bu yıl da çok özel eğlence konseptleri ile viskiseverlerden tam not aldı. 

20/05/2017 20:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: The Whisky Festival’
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.