THY ABD ve İngiltere uçuşlarında laptop dağıtımına başlıyor

ads ads ads ads
06/05/2017

ads
THY ABD ve İngiltere uçuşlarında laptop dağıtımına başlıyor

THY Genel Müdürü Ekşi, "Amerika ve İngiltere uçuşlarında B/C (business class) yolcularımız için laptop dağıtımına başlıyoruz." dedi.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Amerika ve İngiltere uçuşlarında business class yolcularına laptop dağıtımına bugün başlayacaklarını bildirdi.

Ekşi, Twitter'daki resmi hesabından cep telefonları dışındaki elektronik malzemelerin uçak kabininde taşınmasını yasaklama yönündeki kararın ardından Amerika ve İngiltere uçuşlarında yolculara laptop dağıtımıyla ilgili açıklamada bulundu.

Bilal Ekşi, "Amerika ve İngiltere uçuşlarında B/C (business class) yolcularımız İçin laptop dağıtımına bugün başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

06/05/2017 08:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Türk Hava Yolları
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.