Trabzonspor'dan Gol Yağmuru

ads ads ads ads
19/04/2014

ads
Trabzonspor'dan Gol Yağmuru

Avrupa için dördüncü sıradaki yerini korumak isteyen Trabzonspor, kümede kalma mücadelesi veren Erciyesspor karşısında gol şov yaptı, son 3.5 yılın en farklı galibiyetini aldı...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor'a konuk oldu.



Kadir Has Stadı'nda oynanan ve hakem Hüseyin Göçek'in yönettiği karşılaşmaya Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan damgasını vurdu.



5. dakikada Paulo Henrique'nin attığı golde asist yapan Yusuf, 28. ve 39. dakikalarda attığı gollerle ilk 45 dakikada skorun 3-0 gelmesinde önemli katkıda bulundu. İlk yarı 3-0 sona erdi.







MAÇTAN DAKİKALAR








Maça hızlı başlayan bordo mavili ekip henüz 5.dakikada Henrique'nin kafa golüyle skorda üstünlüğü ele aldı. Bu dakikanın ardından topun arkasına geçen ve sakin oynayan Trabzonspor karşısında Erciyesspor gol pozisyonu bulma konusunda zorlandı.



Her ne kadar topa sahip olma konusunda rakiplerine büyük üstünlük sağlasalar da kaptırdıkları toplarda büyük sorun yaşadılar. Nitekim 28. ve 39.dakikada rakibinin hazırlık pasları sırasında kaptığı topla atağa kalkan Trabzonspor, Yusuf Erdoğan'ın iki golüyle skoru 3-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.



FIRTINA DİNMEDİ



İkinci yarıda da benzer bir oyun göze çarptı. Erciyesspor değişikliklerle etkili başlasa da dakikalar ilerledikçe oyun disiplininden koptular. Trabzonspor yine kaptığı toplarla hızlı bir şekilde rakip kaleye gitmeye çalıştı ve 62.dakikada Olcan ile skoru 4-0'a getirdiler. Bu dakikanın ardından oyunda tempo düşerken Trabzonspor kontra ataklarla pozisyon aramaya devam etti. 90.dakikada organize bir atak sonrasında Soner'in golüyle skoru 5-0'a getiren Trabzonspor maçı da bu skorla kazanarak haftayı galibiyetle kapadı.







Kayseri Erciyesspor: 0 - Trabzonspor: 5




Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has



Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Arkın Akgöl



Kayseri Erciyesspor: Gökhan Değirmenci, Cenk Ahmet Alkılıç, Mangane, Diakhate, Ekrem Ekşioğlu, Cem Can, Traore, Azofeifa, Murat Yıldırım, İbricic, Edinho



Trabzonspor: Onur Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Zeki Yavru, Kadir Keleş, Bourceanu, Adrian, Olcan Adın, Yusuf Erdoğan, Henrique



Goller: Dk. 5 Henrique , Dk. 28 ve Dk. 39 Yusuf Erdoğan, Dk. 62 Olcan (Trabzonspor)  

19/04/2014 09:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig, Hüseyin Göçek, spor, spor haberleri
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.