Türk Boksöre Büyük Tuzak

ads ads ads ads
26/01/2014
HK

ads
Türk Boksöre Büyük Tuzak

Almanya'nın Stuttgart kentinde dün gece ikinci kez Dünya Şampiyonluğu maçına çıkan Türk boksörz Fırat Arslan'ın rakibinin hilesi boks dünyasını şoka soktu

İkinci kez Dünya Şampiyonluğu maçına çıkan Türk boksör Fırat Arslan’ın Alman rakibi Marco Huck, yumruğunun etkisini artırmak için eldivenlerinin içine yerleştirdiği sert maddelerle dünyayı şoka soktu.



Almanya’nın sayılı boks dergilerinden Boxen-Heute’nin haberine göre, olay Fırat Arslan’ın teknik sorumlusu ve antrenörü Thomas Künzel’in, Huck'un eldivenlerini incelemek amacıyla giymesiyle ortaya çıktı.

AT KILI VE SERT CİSİMLER

İki eldiveni de eline geçirdiğini belirten Künzel, "Sağ eldivenin çok sert olduğunu hissettim ve eldivenleri keserek içine baktık. Yaptığımız incelemelerde sağ eldivenin içerisine sert cisimler ve sol eldivenin içerisine ise at kılı doldurulduğunu gördük" dedi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Fırat Arslan, "Olayı avukatım aracılığıyla incelemeye aldırdım" diye konuştu.

ACABA DAHA ÖNCE KAÇ MAÇTA BUNU YAPTILAR!

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Vedat Alyaz ise, bunun inanılmaz bir şey olduğunu vurgulayarak, "Bu olay ortaya çıkmasaydı, boksörümüz ağır yaralanmaya maruz kalabilirdi. Acaba daha önce kaç maçta bunu yaptılar" şeklinde konuştu.

MAÇI HUCK KAZANDI, UNVANINI KORUDU



Bu arada WBO yarı ağır sıklet şampiyonu Marco Huck, Fırat Arslan'ı yenerek 12'nci kez kemerini korumuş oldu. Posta

26/01/2014 10:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Marco Huck, Fırat Arslan, boks maçı, spor haberleri
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.