Türk erkeğinin sormaktan vazgeçemediği 10 soru

ads ads ads ads
29/04/2016

ads
Türk erkeğinin sormaktan vazgeçemediği 10 soru

Türk erkeğinin vazgeçemediği 10 soru, duymak istediği cevaplar ve gerçek cevaplar...

1. Büyük mü?

Evet, çok büyük! Süper büyük, en büyük, über büyük! Ne oldu şimdi? Bu cevapları sıralayan kadının o büyüklükten canı yanıyor ama fark etmez değil mi? Büyük olsun sizin olsun yetsin, kadınınız sizden zevk almasa da olur!

 

 

2. Güzel mi?

Desek ki “Hiç güzel değil” ne yapacaksınız?

 

 

3. Nasıl?

Söylensin istenen: Mükemmel! Olağanüstü! Şahane!

Gerçekte olan: Berbat! İğrenç! Vasat! Normal!

 

 

 

4. İyi miyim?

Kadını için pekiştirme sıfatlarıyla arasına mesafe koyan Türk erkeği, konu kendisi olunca varyasyonlar geliştirir. Hiç sekmez, “Nasıl?”ın arkasından şu gelir: “İyi miyim?”

 

 

 

5. Çoraplarım nerede?

“Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı” sözü pekala şöyle uyarlanabilir: “Erkekler için çorapların seksle bir ilgisi olmalı!” Ya sevişirken çoraplarını çıkarmazlar ya da bittikten sonra bulup hemen giymek isterler. Heyhat, kendi çıkardıkları çorapların yerini, yatakta onlara sarılmak için bekleyen kadına sorarlar.

 

 

6. Akşama ne yiyoruz?

Erkekler keşke hep yemek filan yiyip sevişseler... Bütün gün sadece ikisinin hayalini kursalar, akşam olunca kadınlar hem karınlarını, televizyon karşısında mayıştıktan sonra da bedenlerini doyursa. Onlar için hayat böyle hep yiye içe, sevişe, uyuya geçse.

 

 

7. Hafta sonu annemlere gidelim mi?

Bütün gün koşuştur, evde deli danalar gibi dön dur, bir hafta sonun olsun ama hayatı paylaştığın adam sana bunu teklif etsin. “Gidelim canım, annenlere gidelim.”

 

 

8. Sence yakışıklı mıyım?

Aslında değilsin. Kel kafanı seviyorum, göbeğini seviyorum, gülüşünü seviyorum, yeri geliyor öküzlüğünü seviyorum. Ama bunları diyerek seni teskin edemiyorum. Evet en yakışıklı sensin.

 

 

9. Ne zaman sevişicez?

Daha bu sabah sevişmedik mi?

 

 

10. Üçlü yapalım mı?

Üçüncü kim? Bu kadar kararlı ve ısrarlı olduğuna göre kafanda bir vücut var. Kim peki canım? Senin arkadaşlardan biri mi benimkilerden mi? Tanımadık biri mi? Sokaktan mı çevireceğiz? Peki yaptık üçlü, sonrasında hangimiz hangimize dünyayı dar edeceğiz düşündün mü? Pardon uzun menzilli bakışlar tabiatının bir parçası değil. Yapalım bebeğim, üçlü yapalım, bakalım bitince hangimiz hangimizi paralayacağız.

 

 

29/04/2016 10:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Türk erkeği, yaşam, erkekler, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK YAŞAM

Haftalık burç yorumları (15-21 Nisan 2024)

HK YAŞAM

"Haftalık burç yorumları 15-21 Nisan 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 15-21 Nisan haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 15-21 Nisan haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 15-21 Nisan 2024 haftalık burç yorumları..."

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.