Türkan Kürşad’dan teşekkür

Türkan Kürşad ile ailesi, bugün basın toplantısı düzenledi

ads ads ads ads
23/03/2011

ads
Türkan Kürşad’dan teşekkür

Türkiye’de düzenlenen “Yetenek Sizsiniz” yarışmasına katılıp ilk 5’e kalan Türkan Kürşad ile ailesi, bugün basın toplantısı düzenleyerek kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Basın toplantısında Türkan Kürşad’ın babası Ötüken Kürşad, annesi Sinem Kürşad ve kız kardeşi Meray Kürşad da hazır bulundu.

Lefkoşa Golden Tülip Otel’de düzenlenen basın toplantısında söz alan Türkan Kürşad, yarışma ve finale kalmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, ilk 5’e kalmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kürşad, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Türkan’ın babası Ötüken Kürşad da, basın toplantısını, Türkan’ın ailesi olarak kendilerine destek veren devlet ve hükümet yetkililerine ve halka herkese teşekkür etmek amacıyla düzenlediklerini belirterek, Türkan’a SMS’le destek verenlere de teşekkür etti.

Amaçlarının Türkan’ı doğru yere yönlendirmek olduğunu kaydeden Ötüken Kürşad, Türkan’ın müzik eğitimine de devam edeceğini, bunun araştırması içinde olduklarını belirtti.

Başbakan İrsen Küçük’ün Türkan’a verdiği desteğe de teşekkür eden Ötüken Kürşad, Küçük’ün Türkan’ı 5 bin TL ile ödüllendirdiğini anımsattı.

Ötüken Kürşad, Türkan’ın ilk 5’e girmesinin çok önemli olduğunu, ülkeyi en iyi şekilde temsil ettiğine inandıklarını söyledi.

23/03/2011 20:48
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Türkan Kürşad
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.