Turkcell ‘İletişim Merkezi’yle yine seçim meydanında olacak

ads ads ads ads
24/04/2015

ads
Turkcell ‘İletişim Merkezi’yle yine seçim meydanında olacak

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin 2’nci Tur’unda da Lefkoşa Sarayönü Meydanı’na kuracağı iletişim merkezi ve dev ekranıyla yine hizmet verecek

Kuzey Kıbrıs Turkcell, ülkemizde 26 Nisan’da yapılacak 2’nci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yine teknoloji ve iletişim desteği sağlayacak. Lefkoşa’daki Sarayönü Meydanı’nda kurulacak ‘Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezi’ medya temsilcilerine yönelik teknoloji desteği sunarken, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçim sonuçları da Kuzey Kıbrıs Turkcell’in dev ekranından yansıtılacak.

Dev ekran yine kurulacak

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı, Lefkoşa Türk Belediyesi ile Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nun izni sonucu oluşturulacak iletişim merkezinde, Yüksek Seçim Kurulu tarafından güncellenen seçim sonuçları Kuzey Kıbrıs Turkcell’in dev ekranına yansıtılacak, gazetecilere internet ve teknoloji desteği sunulacak.



Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezi’nde kesintisiz enerji altyapısı, herkese açık kablosuz internet ağı (Wi-Fi) hizmeti, şarj üniteleri yanı sıra bilgisayarlarla gazetecilere hizmet verilecek. Merkezde, basın mensupları için ikramlarda da bulunulacak.



Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada teknoloji ve iletişim lideri olarak, tüm özel günlerde özveriyle görev yapan, kamuoyuna güncel gelişmeleri ulaştırmak için çalışan basın mensuplarına teknoloji desteği vermek amacıyla bu alanın oluşturulduğu belirtildi.



Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda, kablosuz internet ağı (Wi-Fi) kurarak internet paylaşımı ile medya temsilcisi ve seçim görevlisi 148 kişiye hizmet verildiğine dikkat çekilen açıklamada, Turkcell’in ana misyonunun en ileri teknolojileri toplumla paylaşmak olduğuna dikkat çekildi.



"Medyanın yanı sıra kurulacak kablosuz internet ağı (Wi-Fi) ve sinevizyon ekranı ile halkımıza yine hizmet vereceğiz" denen açıklamada, medya mensupları ve seçim gününde tüm görev alanlara da başarılar dilendi.



Kuzey Kıbrıs Turkcell, işbirliğinden dolayı Yüksek Seçim Kurulu, Lefkoşa Türk Belediyesi ile Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’na da teşekkür etti. 

24/04/2015 16:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Turkcell
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.