Turkcell Platinum ayrıcalığı fark yaratıyor

ads ads ads ads
06/08/2015

ads
Turkcell Platinum ayrıcalığı fark yaratıyor

Eğlenceden spora, havaalanı transferinden Wi-Fi hizmetlerine, Türk Hava Yolları (THY) özel yolcu programından cihaz tamirine kadar özel avantajlar sunan Turkcell Platinum Club, hizmeti müşterinin ayağına taşıyor



Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, son bir yılda bine aşkın müşterinin ayağına hizmet götürüldüğünü, binlerce müşterinin özel günlerinde yanlarında olduklarını ifade etti





Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran, ayrıcalık ve hizmetler sunan Turkcell Platinum Club avantajlarının yeni açılımlarla süreceğini açıkladı.

Eğlenceden spora, havaalanı transferinden Wi-Fi hizmetlerine, Türk Hava Yolları (THY) özel yolcu programından cihaz tamirine kadar özel avantajlar sunan ‘Turkcell Platinum Club’, hizmeti müşterinin ayağına götürüyor.

Mobil iletişimin yaşantımızın vazgeçilmez bir unsuru olduğu günümüzde, Platinum müşteri temsilcisine 7 gün 24 saat erişim ve özel avantajların önemine dikkat çeken Kuzey Kıbrıs TurkcellSatış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, “İnsanlarımızın kendini özel hissetmesi, pek çok faydaya sahip olması, günlük yaşamının kolaylaşması ve zaman tasarrufu sağlaması hedeflerimize ulaştığımızın göstergesidir” değerlendirmesini yaptı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, son bir yılda bine aşkın müşterinin ayağına hizmet götürdüklerini ve binlerce müşterinin özel günlerinde yanlarında olduklarını ifade etti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Platinum Club üyeleri de kendilerine sunulan pek çok avantaj nedeniyle hayatlarının kolaylaştığını anlatarak, “Kendimizi özel hissediyoruz. Hem kaliteli iletişimden hem de ayrıcalıklı hizmet almaktan mutluyuz” dediler.



Turkcell Platinum nedir?



Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, ‘Turkcell Platinum Club’la ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Turkcell Platinum, müşterilerimize hayatlarını kolaylaştıracak  ayrıcalık ve hizmetler sunduğumuz bağlılık programımızdır. Platinum müşterilerimiz, ihtiyaçlarına yönelik alanlarda özel ayrıcalıklar, 777’yi arayarak Platinum Müşteri Hizmetleri'ne anında ulaşım ve kapılarına taşınan hizmete kadar çeşitli avantajlardan faydalanabiliyor. Spor salonlarında özel indirimler, konserler, özel sinema geceleri, THY mil kampanyası, yeni cihazlara avantajlı fiyatlarla sahip olmak, havaalanına transfer, Lefkoşa Dereboyu ve Havaalanı ücretsiz kablosuz internet ağı (Wi-Fi), Bosphore Card’a %15 indirimli sahip olabilmek, Ercan Havaalanı’ndaki Bosphore Lounge’a indirimli giriş gibi pek çok avantajı var. Özellikle arızalı cihaz tamirinde ayağa götürülen hizmet, Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin zamandan tasarruf sağlaması ve iyi hizmet alması anlamında son derece önemli.”



Turkcell Platinum müşterileri, 7/24 ücretsiz ve sıra beklemeden 777 numarasını arayarak, Turkcell Platinum Müşteri Hizmetleri ile görüşebiliyor; hatları ya da telefonları ile ilgili diledikleri bilgiye anında ulaşarak, anında hizmet alabiliyor. Bireysel faturalı hat sahibi Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri PLATINUM yazarak 8780’e SMS (kısa mesaj) göndererek Turkcell Platinum tarifeye başvuru yapıp tüm avantajlarından yararlanabiliyor.



‘Açılımlar sürecek’

 

Turkcell Platinum müşterilerinin en yeni cihazlara en avantajlı fiyatlarla sahip olabildiğini de anımsatan, Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, “Turkcell Platinum müşterileri Platinum paketleri ile tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılıyor ve tek paketle yurtiçi her yöne, Türkiye’ye ve tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerle rahat rahat konuşmanın, her yöne mesajlaşmanın ve internete girmenin rahatlığını yaşayıp, hem de Turkcell Platinum Club ayrıcalıklarının sahibi oluyor” dedi.

Ozan Çağlar Aslan önümüzdeki dönemde de ayrıcalıkların artarak devam edeceğini belirterek, “Platinum Programı kapsamında müşterilerimize eşsiz deneyimler yaşatma misyonumuz sürecektir. Platinum tarife avantajlarından yararlanan tüm faturalı Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, Platinum Club üyesi olabilmektedir. Her gün ailemize katılan yeni üyelere de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Neler söylediler?
 

Havaalanı transfer avantajından yararlanan Hande Çelikden, Turkcell Platinum abonesi olarak böyle bir hizmetten çok memnun kaldığımızı belirtmek isterim. Özel havaalanı hizmetiyle Platinum Club üyesi olduğum için bugün kendimi daha da ayrıcalıklı hissettim” dedi.



Ayağa hizmetle cihaz tamiri ayrıcalığından yararlanan Hasan Altan, Uzun süredir Turkcell kullanıcısıyım ve Platinum Club üyesiyim. İnternet ve medyadan da öğrendiğim Turkcell Platinum üyelere verilen ayrıcalığı, telefonum ekranını kırınca kullanmak istedim. Kuzey Kıbrıs Turkcell’e başvurdum. Cep telefonumu tamiri yapılmış şekilde çok kısa bir sürede ayağa hizmetle teslim aldım” şeklinde düşüncelerini paylaştı.

  

06/08/2015 09:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Turkcell Platinum
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.