'Turkcell T50' şimdi Kıbrıs’ta

ads ads ads ads
10/07/2014

ads
'Turkcell T50' şimdi Kıbrıs’ta

Türkiye’nin operatör markalı ilk 4G’li akıllı telefonu adada 

Türkiye’nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu Turkcell T50, Türkiye ile aynı anda Kuzey Kıbrıs Turkcell mağazalarında tüketiciyle buluştu.

 

Turkcell’in kendi markasıyla çıkardığı T serisi akıllı telefon Turkcell T50, Türkiye ile aynı anda Kıbrıs’ta da tüketicileriyle buluştu. Kuzey Kıbrıs Turkcell, teknolojisi ve tasarımıyla Turkcell T serisi akıllı telefonların yıldızı kabul edilen Turkcell T50’yi 12 aylık taahhüt seçenekleri ve inanılmaz fiyatlar ile müşterilerine sunuyor.

Turkcell T50, 12 aylık taahhütle Gold L paketine ek ayda sadece 1 TL’ye sunuluyor.  Ayrıca T50, 159 TL ön ödemeli olarak aylık 250 MB internet faydası içeren 12 aylık taahhütle ayda sadece 39 TL taksitle de satılıyor. Dileyenler ise ön ödemesi olmadan ayda 49 TL taksitle de Turkcell T50 sahibi olabiliyor.

 

“Yeni teknolojileri Türkiye ile aynı anda üstelik uygun fiyata adamıza taşıyoruz”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlkan Bülbül en yeni ve ileri teknolojileri dünya ile aynı anda müşterileriyle buluşturmaya çalıştıklarını söyleyerek “4G destekli, T serisinin yıldızı olarak kabul edilen Turkcell T50’yi Türkiye ile aynı anda adamıza taşıdık. Basın toplantısıyla tanıtımı geçtiğimiz ay Kıbrıs’ta Kaya Artemis Otel’de yapılan Turkcell T50, Turkcell markasını taşıyan en ileri teknolojilere sahip akıllı cihaz olma özelliği taşıyor” şeklinde konuştu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in T serisi ile akıllı telefon piyasasında önemli bir yer edindiğini ifade eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlkan Bülbül sözlerine şunları ekledi:

“Turkcell T50 ile geleceğin teknolojisini şimdiden müşterilerimizle buluşturuyoruz. T50’yi dileyen herkesin edinebileceği uygun fiyat aralığında, 12 ay taahhütle sunuyoruz. Amacımız dileyen herkesin son teknolojilere sahip bir akıllı telefona sahip olmasıdır” dedi.

 
 
5 inçlik cep bilgisayarı

Turkcell T50 7,8 milimetrelik ince ve şık tasarımını HD kalitesinde multimedya deneyimi sunan 5 inçlik ekranıyla tamamlıyor. Çok daha güçlü ve hızlı performans için dört çekirdekli 1.2 GHz Qualcomm 8926 işlemci ile donatılan cihaz, Android’in son versiyonu olan Kit Kat 4.4.2  işletim sistemine sahip. 2300 mAh batarya ve hızlı şarj özelliği Turkcell’lileri yoğun kullanımda bile yolda bırakmıyor.
 
“Selfie” çekmek isteyenler unutulmadı

Turkcell T50, 13 MP’lik otomatik odaklama özellikli arka kamerası ile çok kaliteli ve canlı görüntüler elde etmeyi sağlıyor. Turkcell T50’de “selfie” çekmek isteyen kullanıcılar da unutulmadı. 2 MP ön kamera yazılımla geliştirilerek en güzel “selfie”ler için ideal hale getirildi. Çekim kalitesinin haricinde T50’nin kamerada iddialı olmasının bir nedeni de Turkcell için geliştirilen kamera uygulaması. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar, çektikleri fotoğraf ve videoları ek bir uygulamaya gerek kalmadan seçtikleri filtreyi ekleyerek istedikleri an sevdikleri ile paylaşabilecek. Turkcell T50’nin kamerası aynı zamanda HDR kalitesinde çekim yapabilme, panoramik çekim ve gülümseme tanıma gibi özelliklere de sahip.



İşinizi yönetmek, bilgiye erişmek ve eğlenmek için


Turkcell T50’nin 5 inç HD ekranı ve Kingsoft Office uygulaması ile işlerinizi her yerden rahatlıkla halledebilir, yeni ofis dokümanları yaratabilir, mevcut dokümanları istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

Turkcell T50’nin çift taşıyıcılı internet teknolojisi desteği sayesinde 43.2 Mbps’a varan hızlarla bilgiye erişmek artık çok daha kolay. İstediğiniz yerden internette aradığınız bilgiye erişebilir, cihaza yüklü gelen Turkcell Akademi uygulaması ile sunulan eğitimler ile kişisel gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz. Ayrıca Facebook, Twitter, Flipboard, Yahoo Hava  Durumu, musiXmatch gibi sıkça tercih edilen uygulamalar da cihaza yüklü olarak geliyor.

 
Ses kalitesi mükemmel

Turkcell T50, Turkcell’e yakışan kalitesiyle ses deneyinde de farklılık yaratıyor. HD Ses özelliği sayesinde duru ve anlaşılır ses iletimi ile daha iyi ses deneyimi sağlayan cihaz performansıyla öne çıkıyor. T50’nin Gürültü Engelleme özelliği, gelişmiş ses teknolojisini bir adım daha ileri taşıyor. Bu özellik sayesinde gürültülü ortamlarda dahi kullanıcıların konuşmaları karşı tarafa net olarak iletilebiliyor.
 
Turkcell’liye özel arayüz

Turkcell mühendisleri tarafından T serisine özel geliştirilen Android arayüz, gün içerisinde en çok kullanılan uygulamalara kolaylıkla erişim sağlayan “kart ekranı” ile geliyor. “Kart ekranı”nda Favori Kişiler, Sık kullanılan Uygulamalar, Mesajlar, E-posta, Fotoğraflar, Facebook ve Takvim kısayolları bulunuyor. Turkcell Arayüz’ün  “kilit ekranı” ise okunmamış mesaj, cevapsız çağrı ve e-postalarınızı uygulamayı açmadan görüntülemenizi ve hızlıca yanıtlamanızı sağlıyor.

Turkcell T50 Teknik Özellikler

Ekran: 5” HD (1280x720)

Veri Bağlantısı: LTE (150 Mbps) & DC-HSDPA+/Çift taşıyıcı (43.2 Mbps) & EDGE

Kamera: 13 MP arka /2 MP ön   (1080p Video kayıt / Yeni ve kolay kamera arayüzü, entegre fotoğraf filtre efektleri, gelişmiş HDR özelliği, Yüz güzelleştirme, gülümseme tanıma, panaroma)

İşlemci: Qualcomm 8926 1.2 GHz Dört Çekirdek

Ses özellikleri: HD Ses, gürültü engelleme, Dolby Digital Plus

İşletim Sistemi: Android 4.4.2 (Kit Kat)

Hafıza: 16 GB Dahili

Batarya: 2300 mAh / Hızlı şarj

Boyutlar: 142.3 X 70.4 X 7.8 mm

Ağırlık: 130.4 gram

 
10/07/2014 21:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Turkcell T50
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.