Turkcell T50 zirvede!

ads ads ads ads
18/08/2014

ads
Turkcell T50 zirvede!

Türkiye’nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu olma özelliği taşıyan ‘Turkcell T50’ Kuzey Kıbrıs’ta yoğun ilgi gördü, ‘akıllı telefon’ pazarının zirvesinde kendine yer buldu.

Türkiye’de olduğu gibi KKTC’de de 1 aylık sürede tükenen Turkcell T50, büyük beğeni topladı.

Uygun fiyatlarla müşterilerin beklentilerini karşılayan Turkcell T50, ileri teknolojisi ve fiyat avantajıyla hayranlık uyandırdı.

T50’nin gördüğü ilgi üzerine mağazalara ikinci sevkiyatın yapıldığını belirten Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri, kendilerine gelen yoğun talebi karşılamak yönünde gerekli girişimlerin yapıldığını aktardı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Sarpkan İletişim Merkezi Direktörü Mehdiye Beyar, Turkcell’in yeni T50 model telefonları ile çığır açmaya devam ettiğini belirtti. Beyar sözlerine şöyle devam etti: “Turkcell T50 modeli çıktıktan sonra bir çok kişi tercihini bu telefondan yana kullandı. Turkcell’in güvenirliliğinin yanında en büyük etkenlerinden bir tanesi ise T50 'nin özellikleri. Akıllı telefon sektöründe birçok marka, son modellerini tanıtıyor. Kullanıcılar ise düşük fiyat ile yüksek performans elde etmek istiyor. T50 aynı zamanda fiyatı ile de yoğun ilgi görüyor. Bu da hepimizi mutlu etmekte. Turkcell T50 şimdiden rakiplerine fark atmaya başladı.”

Tasarım ve kamerası ile öne çıktı

Tasarımı ve kamerası ile kendini kanıtlayan T50, uygun fiyatlarıyla da gün geçtikçe herkesin elinde görülmeye başlandı.

5 inçlik ekranı ile özellikle büyük ekran severlerin tercih ettikleri T50, 13 megapiksel kamerası ile de öne çıkıyor.

Kamera Özellikleri

Turkcell T50, 13 MP’lik arka kamerası ile gerçek hayata yakın görüntüler elde etmeyi sağlıyor. 2 MP ön kamera ve kamera uygulamasının özellikleri ise en güzel “selfie”ler için ideal. Kullanıcılar çektikleri fotoğraf ve videoları ek bir uygulamaya gerek kalmadan sosyal medyadan paylaşabiliyor. Turkcell T50’nin kamerası aynı zamanda HDR kalitesinde çekim yapabilme, başka uygulamaya ihtiyaç duymadan filtre uygulayabilme, panoramik çekim, gülümseme tanıma gibi özelliklere de sahip.

4G Teknolojisi

Hem günümüzün 43.2 Megabit’e varan çift taşıyıcılı internet teknolojisini hem de 150 Megabit’i bulan geleceğin 4G teknolojisini destekleyen Turkcell T50 ile bilgiye ve eğlenceye turbo internet hızında erişmek mümkün.

Ses Kalitesi

Turkcell T50 kaliteli ses deneyimiyle de farklılık yaratıyor. HD Ses özelliği, konuşma esnasında duru ve anlaşılır ses iletimi ile daha iyi ses deneyimi sağlıyor. Müzik dinlerken ve film izlerken Turkcell T50'nin Dolby Digital Plus teknolojisiyle birlikte gelen üstün ses deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. T50, “Gürültü Engelleme” özelliği sayesinde, gürültülü ortamlarda dahi konuşmalarınız karşı tarafa net olarak iletebilir. 

18/08/2014 15:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Turkcell T50
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.