Turkcell’de numara taşıma dönemi heyecanlı başlıyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell, GSM kullanıcıları için yepyeni bir dönemin başladığını belirterek numaralarını değiştirmeden Turkcell kalitesine geçmeyi bekleyen kişilere hazır olduklarının müjdesini verdi.

ads ads ads ads
21/01/2018

ads
Turkcell’de numara taşıma dönemi heyecanlı başlıyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden: “Halkımıza numaralarını kodları dahil değiştirmeden Turkcell’e taşıyabileceklerinin müjdesini veriyor, halkımızı Turkcell kalitesini yaşamaya davet ediyoruz.”

“Numaranızı değiştirmeden siz de hayatı Turkcell kalitesiyle yaşayın” sloganıyla, numaraların taşınacağı ilk gün olan 22 Ocak tarihinde saat 10.00’dan itibaren Dereboyu’ndaki Kaner Turkcell İletişim Merkezi’nde eğlenceli bir etkinlik düzenlenecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, GSM kullanıcılarının numaralarını değiştirmeden operatör değiştirebileceği numara taşıma döneminin başladığını müjdeledi. Uzun zamandır beklenen ve birçok düzenlemeden sonra BTHK (Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu) tarafından hayata geçirilen numara taşıma dönemi kişilere kullandıkları operatorün kodlarıyla birlikte numaralarının tamamını değiştirmeden Turkcell’e taşıyabilme kolaylığı sunuyor.

Numara taşıma dönemi ile ilgili açıklama yapan Kuzey Kıbrıs Genel Müdürü Harun Maden yeni dönem için çok heyecanlı olduklarını belirterek herkesi kaliteli iletişim ve teknoloji hizmeti almak için müşteri ve çalışan sayısıyla adanın en büyük ailesi olan Kuzey Kıbrıs Turkcell’e katılmaya davet etti. Maden “Ülkemize yaptığımız önemli teknoloji ve sosyal sorumluluk yatırımlarının yanı sıra müşterilerimize en yeni teknolojileri sunmak, ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek ve en kaliteli hizmeti vermek her zaman en önemli odağımız olmuştur, bundan sonra da büyüyecek olan ailemiz için aynı odakla çalışmaya devam edeceğiz. Turkcell ailemize katılacak olan herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır” dedi. Harun Maden numara taşıma ile GSM kullanıcılarına önemli bir fırsat doğacağını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Teknolojimiz ve iletişimde ihtiyaca yönelik sunduğumuz birçok avantajımız kadar müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmetimizle daima öncü olmak için çalışıyoruz. Teknolojimizi sadece kesintisiz iletişim ve internet hızında geliştirmeye odaklanmıyor, müzik dinlemekten TV izlemeye alışkanlıklarımızı günden güne cep telefonlarımıza taşıdığımız dijital servislere hatta hizmet kanallarımıza dahi taşıyoruz. 2016’da lansmanını gerçekleştirdiğimiz dijital markamız Lifecell ile sunduğumuz ürünlerimizin gördüğü ilgi de bizlere doğru ihtiyaçlar için çalıştığımızı gösteriyor. Önümüzdeki dönemde de aynı doğrultuda müşterilerimize farklı ihtiyaçları için yepyeni servisler sunmayı hedefliyoruz. Aynı amaç doğrultusunda bireysel müşterilerimize olduğu kadar kurumsal müşterilerimize de dijitalleşme yolculuklarında en yeni teknolojileri sağlayarak en önemli iş ortaklarından biri oluyoruz. Şimdi farklı ve yeni bir dönem başlıyor. Uzun süredir kullandığı numarasını değiştiremediğinden Turkcell kalitesine katılmayı bekleyen kişileri büyük ailemize katacağımız için son derece heyecanlıyız. Artıkzamanıgeldi.com isimli internet sitemizden bu dönem başlamadan önce aldığımız başvuruların yoğunluğu da heyecanımızı katlamış bizleri mutlu etmiştir. Bizler bu dönemde de aynı heyecan ve coşkuyla her zamanki gibi müşterimizin yanında olacak, onları dinleyerek ihtiyaçlarına çözümler sunmanın yanı sıra, dünya teknolojisini yakalayabilecekleri yeniliklerle tanışma fırsatı sunacak, iletişim ve teknolojimizdeki kalitemizle yarattığımız fark ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Numaranız değişmeden Turkcell’li olmak

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından numara taşıma dönemindeki işlemlerle ilgili de açıklama yapıldı. Açıklamada numaralarını taşıyacak kişilerin cep telefonu numaralarını değiştirmeden aynı telefon numarası ile Turkcell’li olabileceği vurgulanırken Turkcell’li olabilmek için kişilerin artıkzamanıgeldi.com internet sitesi üzerinden veya 533 Çağrı Merkezi’nden başvuru yapabileceği gibi, Turkcell İletişim Merkezleri’ne sadece kimlik kartıyla giderek işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebileceği belirtildi. Açıklamada numara taşıma sürecinin çok kolay olduğunu belirten yetkililer kimlik kartı bilgileriyle yapılan başvurunun ardından Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu tarafından gönderilecek mesajlarla bu sürecin takip edilebileceğini belirtti. BTHK tarafından gönderilen bilgi mesajından sonra kişinin sim kartını telefonuna takarak anında Kuzey Kıbrıs Turkcell üzerinden sinyal alabileceği, bu süreninse en az 3, en fazla 6 iş günü içerisinde gerçekleşeceği vurgulandı. Yetkililer, site üzerinden yapılan başvurudan sonra ise geçiş yapmak isteyen kişilerin aranarak, ayağa hizmet yapılacağı ve Turkcell sim kartının teslim edileceğini belirtti.

Sürprizlerle dolu etkinlik

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Turkcell’li olan ve numarasını Turkcell’e taşıyan müşterileri için “Numaranızı değiştirmeden siz de hayatı Turkcell kalitesiyle yaşayın” sloganıyla bir etkinlik düzenliyor. Dereboyu’ndaki Kaner Turkcell İletişim Merkezi’nde yer alacak etkinlik 22 Ocak tarihinde saat 10.00’dan itibaren başlayacak. Numara taşıma döneminin başlamasıyla birlikte bu dönemi müjdelemek adına gerçekleşecek etkinlikte birçok sürpriz hediye de dağıtılacak, çekilişle akıllı telefonlar hediye edilecek. Yeni bir dönemin başladığı ilk günde hem büyük Turkcell ailesinde olanlar hem de Turkcell ailesine yeni katılanlar hep birlikte eğlenecek. Dj’lerin yer alacağı etkinlikte Emocanlar da sevenleriyle buluşacak.

21/01/2018 17:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Turkcell, haber kıbrıs
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.