Turkcell’den ‘Platinum Wi-Fi’ dönemi

ads ads ads ads
28/04/2015

ads
Turkcell’den ‘Platinum Wi-Fi’ dönemi

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Lefkoşa’da sosyal yaşam, ekonomi ve eğlencenin kalbi konumundaki Dereboyu Caddesi’nde Platinum müşterilerine özel ‘kablosuz internet ağı’ (Wi-Fi) hizmeti sunmaya başladı.

Kuzey Kıbrıs’ın iletişim ve teknoloji lideri Kuzey Kıbrıs Turkcell, ülkemizde GSM alanında ilk olan bu uygulama ile Lefkoşa Dereboyu'nda Platinum müşterilerinin internet kullanımlarını sınırsız ve ücretsiz bir noktaya taşıdı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada 28 Nisan’dan itibaren başlayan uygulamanın, Dereboyu Mehmet Akif Caddesi’nde Caprice (Eski Pronto) ile Caffe Aşkı arasındaki yol boyunca kullanılabileceği belirtildi.

Turkcell Platinum müşterilerine özel sunulan uygulama ile şifre girerek Platinum Wi-Fi hizmeti üzerinden internete giren müşterilerin kullanımlarının Wi-Fi şebekesine bağlı olduklaı sürece varolan mevcut internet paketlerinden düşmeyeceği söylendi.



Nasıl bağlantı yapılacak?

Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında, Turkcell Platinum Kablosuz İnternet Ağı’na (Wi-Fi) nasıl bağlantı yapılacağı konusunda şu bilgiler verildi:

“Turkcell Platinum Wi-Fi hizmetine, Lefkoşa Dereboyu’nda belirtilen bölgede telefonunuzdaki Wi-Fi servisini aktif ederek ve Wi-Fi şebekeler listesinden ‘*Turkcell Platinum Wi-Fi’ şebekesini seçerek, ardından da ekrana gelecek ara yüzü kullanarak 7 haneli telefon numaranızı ve Wi-Fi şifrenizi girerek bağlanabilirsiniz. Bağlantı kurmak için gereken şifre müşterilerimizin Platinum hattına gönderilmiştir. Ayrıca her bağlantıda yeniden şifre girişine ihtiyaç olmayacaktır.

Turkcell Platinum Wi-Fi hizmetini, size gönderilen şifreniz ile giriş yaptığınız cihazdan kullanabilirsiniz. Farklı bir cihazdan giriş yapmak istemeniz durumunda ilk kullandığınız cihazdaki bağlantınız sonlanıp, yeni cihaz ile bağlantı kurabileceksiniz. Yeni cihazdan giriş yapabilmek için GSM numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra ‘Cihazımı Değiştirmek İstiyorum’ butonunu kullanarak Turkcell Platinum hizmetinden yararlanmaya devam edebilirsiniz.”

Wi-Fi kullanım alanları açıklandı

‘Dereboyu’ olarak bilinen Lefkoşa Mehmet Akif Caddesi’nde, Turkcell Platinum Wi-Fi hizmetinin kullanılabildiği mekanlar şöyle açıklandı:

Cafe Biiz çevresi, Caprice çevresi, Gloria Jeans çevresi, Cafe Biyer çevresi, Biyer Restaurant çevresi, Califorian çevresi, Leman Kültür çevresi, Paddy’s Pub çevresi, Cafe Pascucci çevresi, Roxannes çevresi, Lavazza çevresi ve Mardo çevresi,

Platinum müşterilerine özel ayrıcalıklar

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada PLATINUM paket ile Kuzey Kıbrıs Turkcell yönüne 3000 dakika, yurtiçi her yöne ve Türkiye’ye 1000 dakika, her yöne 4000 SMS ve tam 10 GB internetin ayda 229 TL’ye sunulduğu, ayrıca paket ile haftanın 2 günü Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerle konuşmanın bedava olduğu belirtildi.

Açıklamada ayrıca şu bilgilere de yer verildi: “Platinum paketi kullanan müşterilerimiz, Turkcell Platinum'un ayrıcalıklar dünyasına da dahil olarak Turkcell Platinum Wi-Fi hizmetinin yanında, özel müşteri hizmetlerinden, ayağa hizmete, havaalanı transferinden, Türk Hava Yolları’ndan mil kazanma ayrıcalığına ve Platinum’lulara özel etkinliklere kadar tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell Club avantajlarından da yararlanabiliyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in bireysel hat kullanan müşterileri Platinum paket ve avantajlarından yararlanmak için ‘PLATINUM’ yazıp 8780'e kısa mesaj göndererek dahil olabilmektedir.”

 

28/04/2015 21:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Turkcell, Platinum
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.