'Turkcell’le Gelecek Senin'

ads ads ads ads
17/05/2017
HK

Kuzey Kıbrıs Turkcell, gençlere gelişim fırsatı ve teknolojiyi keşfetme olanağı sağlayan “Turkcell’le Gelecek Senin” staj programını başlattı.

ads
'Turkcell’le Gelecek Senin'

Staj programı profesyonel yaşam, teknolojide iş alanları ve kariyer planlaması hakkında öğrencileri bilgilendirmeyi, ilgi alanları konusundaki farkındalık seviyelerini artırmayı ve iş yaşamına dair doğru bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burcu Topal, staj programı ile ilgilenen öğrenci ve yeni mezunların internet sitesi kariyer.net üzerinden “Turkcell’le Gelecek Senin” staj programına başvuru yapabileceklerini, bu yıl diğer yıllardan farklı olarak tüm üniversite öğrencileri ve yeni mezunları kapsayan programlar tasarladıklarını belirtti.

Başvurular nasıl yapılıyor?

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 2017 yaz stajı programı “ Turkcell’le Gelecek Senin” için başvurular başladı. Tüm üniversite lisans, yüksek lisans yapan öğrencileri ve yeni mezunları kapsayan program, iki ay sürecek. Staj programı süresince öğrencilere kendilerini geliştirme, kurumsal ortamı deneyimleme fırsatı sunulacak.
“Turkcell’le Gelecek Senin” yaz dönemi staj programına kariyer.net üzerinden başvuru yapılabiliyor. Ayrıca adaylar kariyer.net uygulaması SelVİ üzerinden video CV’leri ile başvuru yapabilecek.

Üç kategoride staj fırsatı

Kuzey Kıbrıs Turkcell, adaylara üç farklı kategoride staj fırsatı sunuyor. 1’inci ve 2’nci sınıf üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan Juniors programı ile stajyerlere 4 hafta süresince şirketin farklı bölümleri tanıtılıyor.
3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri için hazırlanan Seniors programı ise 8 hafta sürüyor ve öğrenciler ileride kariyer yapmak istedikleri iş alanlarını deneyimleme fırsatı buluyor. Majors programına dahil olan yüksek lisans öğrencileri ve yeni mezunlar ise kariyerlerine ilk adımı Turkcell’de atma fırsatına sahip oluyor.

“Önemli fırsat”

Temmuz ve Ağustos ayı boyunca sürecek programda tüm stajyerler proje çalışmaları, vaka çalışmaları, sınıf içi ve online eğitim programlarına katılarak kendilerini geliştirme fırsatı bulacak. Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burcu Topal “Programın, hem teknolojiye ilgi duyan, yenilikçi, kariyerine Turkcell’de başlamak isteyen üniversite öğrencileri ve yeni mezunlar için hem de adada gençlerin istihdamı için önemli bir fırsat olduğunu” belirtti.

17/05/2017 20:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.