Türkiye’de Birinci Lig’de Oynayan Final Spor Basket Takımı Hazırlık Kampı İçin Girne’ye Geldi

ads ads ads ads
23/08/2016

ads
Türkiye’de Birinci Lig’de Oynayan Final Spor Basket Takımı Hazırlık Kampı İçin Girne’ye Geldi

Türkiye’de Birinci Lig’de Oynayan Final Spor Basket Takımı Hazırlık Kampı İçin Girne’ye Geldi

2016-2017 sezonu Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’inde mücadele edecek olan ve final eğitim kurumlarının takımı olan , FİNAL Spor Kulübü Girne’de hazırlık kampına geldi



19-27 Ağustos tarihleri arasında Girnede yeni sezon hazırlıkları ve hazırlık maçları yapacak olan takım antremanlarını Ertuğrul Apakan ve Atatürk Spor Salonunda yapacak. Final Spor Kulübü kuvvet, dayanıklılık ve teknik çalışmalarını ise MPower Sports Club‘da yapacak.

DMG ve Final Eğitim Kurumları ortaklığıyla Girne’de kurulan ULUSLARARASI FİNAL ÜNİVERSİTESİ nin organizasyonu ile Final Spor Kulübü hazırlık kamplarını Ada’da sürdürmekte olan FİNAL Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı Cuma günü saat 17'de Atatürk spor salonunda bir hazırlık maçı yapacak.

2006 yılında kurulan Final Spor Kulübü ilk 2 sene Bölgesel Ligde oynadıktan sonra şu anki adıyla Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’ine yükseldi. 2008 yılından itibaren Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’inde başarıyla mücadele eden Final Spor Kulübü bu süre zarfında, 4 kez Play - Off' a kalma başarısı göstermiştir. Bu sezonda da takıma yeni oyuncular ilave ederek Play-of u hedeflemektedir.

Hazırlık kampı için adaya gelen ekipte ; Uğur ÖZMEN (Genel Menajer), Ertuğrul ÇAPUNER (Yönetici), Ali URUK (Baş Antr.) ve Levent ERDOĞAN (Teknik Menajer), Cihan ORAK (Antr.) ve Nergin KAYA’nın ( Masör) teknik ekip olarak bulanacağı hazırlık kampında, oyunculardan James Anthony TUCKER, Darryl James PALMER, Polat KOCAOĞLU, Umut DURMUŞ, Atakan DENK, Müfitcan ALP, Ömer ÜNVER, CAN UZU, Berat GÜMÜŞ, Gökhan AYDIN, Zafer Sezer ALP ve Ömer Faruk ERMAT , var.

ULUSLARARSI FİNAL ÜNİVERSİTESİ yaptığı açıklamada FİNAL SPOR kulübü’nün konuk etmekten gurur duymaktayız denildi. Uluslararası Final Üniversitesi Mütevelli heyet başkanı Dimağ Çağıner'de sporcuların verimli bir kamp dönemi geçirmelerini ve yeni sezonda başarılarının devamını diledi.

23/08/2016 10:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Final Spor Basket Takımı
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.