Türkiye’de demokrasiden korkan Amerikalı ve Avrupalılar

ads ads ads ads
26/05/2015

ads

Ozan Ceyhun Ozan Ceyhun


Sevgili okurlarım bu yazım Daily Sabah Gazetesi’nde bugün İngilizce olarak yayınlandı. Hedef okuru yurtdışında bizimle uğraşanlar. Ancak sizinle de paylaşmak istedim.



Sözde „özgürlükler ülkesi“ ABD’nin malüm yayın organı New York Times gazetesinin ''yazı işleri kurulu'', Türkiye’de 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçim’e yönelik olarak „Türkiye üzerindeki kara bulutlar'' başlıklı bir yazı kaleme alamış ve Türkiye’de „devlet içinde devlet kurarak mafyavari bir cunta planlarken“ suçüstü yakalanan „paralel yapı“ çevrelerini referans göstererek adeta dış kaynaklı bir „askeri darbe“ çağrısında bulunmuş.



Maalesef hem ABD’de hem de AB’de Türkiye’nin geldiği konumdan rahatsız olan çevreler son aylarda 7 Haziran 2015 seçimlerini etkilemek amacıyla yürüttükleri faaliyetleri arttırarak Türkiye’de demokrasiye sahip çıkan insanlar nezdinde „rezil“ olmaktalar. Türk insanı artık bu çevrelerin „demokrasi“ ile sorunlu olduklarını çok iyi bilmekte. Türkiye’de 13 yıldır demokratik seçimlerle iktidara gelen ve gücünü milletten alan AK Parti hükümetinin ne ABD ne AB ne de başka bir ülke ya da uluslarası kuruluşa „kul-köle“ olmaması ve „kendi çıkarlarını“ mükemmel bir şekilde koruması „eski Türkiye’yi“ istedikleri gibi „uzaktan yönetmeye“ alışmış olanlar için büyük bir „problem“ olmuş durumda.



Farkındayız!

Türkiye’de tüm seçmenlerin yüzde 1’inin bile desteklemediği Fettullah Gülen adında bir şahsın emrinde örgütlenen ve ikamet ettiği ABD’den Türkiye’yi karıştırmak için her türlü yasadışı faaliyette bulunan bir yasadışı teşkilatı açık bir şekilde destekleyerek gerçek yüzlerini de saklayamayan ABD ve AB’deki „Türkiye ile had safhada sorunlu“ çevreler sahip oldukları gazeteler ve televizyonlar aracılığıyla yaptıkları „Türkiye’ye yönelik karalama“ faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürmekteler.



New York Times Gazetesi’nin demokratik seçimle iktidara gelmiş olan AK Parti ve yine Türkiye tarihinde ilk defa demokratik bir şekilde seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı „ABD ve NATO’ya“ çağrı yaparak bir „askeri darbe“ talep etmesi aslında „demokrasinin beşiği“ olmakla övünen ABD ve medyası için tam bir „yüz karası“ durumdur.



İzlediğimiz kadarıyla sadece ABD’de değil AB üyesi ülkelerde de medya aynı şekilde kullanılmakta.



Özellikle Alman Medyası aynı New York Times’in yaptığı gibi „Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı kara propaganda“ faaliyetlerinde önemli bir misyon yüklenmekte.



Bu çabalara „Fettullah Gülen’e“ olan yakınlığı ile iyi tanınan Almanya Yeşiller Partisi ve onun eş başkanı da oldukça aktif bir şekidle destek vermekte. Alman Yeşiller Partisi sözde „şiddete karşı“ bir parti olarak „resmen bir terör örgütüne açık destek veren“ etnik Kürt milliyetçiliği yapan bir parti olan HDP için „destek çağrısı“ yapmış! 



Acaba Alman seçmenler Yeşiller Partisi’nin „terörü destekleyen bir partiyi desteklemesi“ konusunda ne düşünmekteler? 



Yeşiller Partisi üyelerinin acaba Türkiye’de son günlerde başka partilerin seçim propagandası yapanlara saldıran, insanları öldürmekle tehdit ederek HDP’ye oy vermeye zorlayan PKK’ya tam destek sunan bir partiyi desteklediklerinden haberi var mı?

Hatta sormak lazım! Acaba Alman Yeşiller Partisi üyeleri kendi eş başkanlarının İslam Dini’ni dünya genelinde ve Türkiye özelinde mafyavari bir teşkilat aracılığı ile karanlık ilişkiler yumağını kullanarak Türkiye’de darbe yapmak hedefini gerçekleştirmeye çalışan bir şahsın etkisinde politik açıklamalar yaptığından haberdar mı?



Türkiye’de seçmenler tüm bu gerçeklerin farkındalar!



Almanya’daki Türkiye kökenli seçmenler de!



Almanya’da bir seçim olduğunda Türkiye’de „demokrasiye darbe girişimlerine destek veren“ Yeşiller acaba hangi yüzle Türkiye kökenli seçmenden „oy“ isteyecekler? Göreceğiz!



Bu durum AB üyesi bir kaç ülkede de Almanya’dan farksız.



AB’de „demokrasi üzerine ahkam“ kesenlerin Türkiye’de„demokratik seçimlerden“ korkuyor olması ne acı!



Üstelik tüm çabaları da boşa. Kamuoyu yoklamaları çok net. Tüm yurtdışından müdahale çabalarına ve Türkiye içindeki işbirlikçilerinin her türlü „Brütüs“ hainliklerine rağmen seçmen AK Parti iktidarını desteklemekte.



Türkiye insanının Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisi, sempatisi ve desteği özellikle New York Times ya da Alman Yeşiller Partisi gibilerinin „çirkin saldırıları“ ve „terörü destekleyenlere destekleri“ nedeniyle daha da artmakta!



Kısacası özellikle Avrupa’daki muhatablarımızın farkına varmaları gereken gerçek Türkiye seçmeninin yalanlara kanmadığı ve ülkesinin çıkarlarını koruyanları koruyarak desteklediği gerçeği.



Türkiye insanı kendisine istikrar, huzur ve onurlu bir yaşam sunan AK Parti’den memnun!



Hatırlatayım dedim! 

26/05/2015 13:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ozan ceyhun
MANŞETLER

HK Ozan Ceyhun

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.