Türkiye'de Feci Kaza!

Kahramanmaraş'ta minibüsün önünde ilerleyen kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, aynı aileden 9 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

ads ads ads ads
10/02/2018

ads
Türkiye'de Feci Kaza!

Kaza, Kahramanmaraş-Kayseri yolu km 32. Beşoluk Mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Cemal Avcı (40) yönetimindeki 46 P 9627 plakalı minibüsle seyir halinde iken Beşoluk mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde olan Ali Daş idaresindeki 06 FZ 6350 plakalı hafriyat yüklü kamyona çarptı.

Minibüs kamyonun altına girdi... Aynı aileden 9 kişi hayatını kaybetti
ANKARA'DAN GAZİANTEP'E GİDİYORLARDI

Ankara’dan Gaziantep’e gittikleri öğrenilen ve hurdacılık yapan aynı ailen Esra Avcı (16), Zeynep Avcı (34), Cengiz Avcı (11), Cuma Avcı (14), Yusuf Avcı (19), Celil Avcı, Cesur Avcı, İsa Avcı, Songül Avcı hayatını kaybederken, 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kazada ölenlerin yakınlarının hastane önündeki feryadı yürekleri dağladı.

Kazada ölenlerin ailesini hastanede ziyarete eden Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, “Bugün maalesef feci bir kazayla karşı karşıyayız. 9 tane vefat eden kardeşimiz var. 4 tane yaralımız var. Öncelikle vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımız var hastanede onlara acil şifalar diliyorum. Bütün güvenlik birimlerimiz, adli makamlarımız, sağlık birimlerimiz seferber halinde. Kazalar yollar ne kadar iyi olursa olsun bu kazada da gördük insan unsuru çok önemli. Sürücülerimizin trafik kurallarına riayet etmesi önemli. Bazen en ufak hata hayatımıza mal olabilmektedir. Bunun farkında olarak her tedbirin üst seviyede alınması gerekir. Aracın içinde bizim ilk tespitlerimize göre 13 kişi var. Vefat sayımız 9, şu anda 4 yaralımız mevcut” dedi.

Minibüs kamyonun altına girdi... Aynı aileden 9 kişi hayatını kaybetti

Minibüs kamyonun altına girdi... Aynı aileden 9 kişi hayatını kaybetti

10/02/2018 14:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kahramanmaraş, minibüs, kamyon, trafik kazası, kaza
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.