Turkuaz renkli Galaxy S4 Active ortaya çıktı

ads ads ads ads
02/06/2013

ads
Turkuaz renkli Galaxy S4 Active ortaya çıktı

Suya ve toza dayanıklı Galaxy S4'ün renk seçenekleri artmaya devam ediyor.

Kısa süre önce basın görseli ortaya çıkan telefonun, sızdırılan son görselinde turkuaz renk seçeneğine de sahip olacağı bilgisine ulaştık. Mobil dünyasının güvenilir kaynağı @evleaks, turkuaz renge sehip telefonun yandan çekilmiş basın görselini Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Kırmızı rengin yanı sıra siyah/gri seçeneğini de kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanan Samsung, merakla beklenen telefonu 20 Haziran’da Londra’da gerçekleştireceği etkinlikte basın karşısına çıkaracak.

Teknik özellikler noktasında Galaxy S4’ün LTE versiyonu ile benzer detaylara sahip olan telefon, özellikle arka kapak yapısı ve ön bölümde yer alan fiziksel butonlarla farklı bir tasarım anlayışı karşımıza çıkarıyor.

5-inç boyutunda Full HD çözünürlüğe sahip Super AMOLED ekran, 1.9GHz frekans hızında çalışan Krait 400 mimarisine sahip dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 işlemci, 2GB RAM, Adreno 320 grafik birimi ve 8MP çözünürlüklü arka kamera, suya ve toza dayanıklı Galaxy S4 Active’in öne çıkan teknik özelliklerini yansıtıyor. 

02/06/2013 16:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Samsung, Galaxy S4 Active, Super AMOLED, Qualcomm 600
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.