Twitter'da yeni uygulama

ads ads ads ads
28/01/2015

ads
Twitter'da yeni uygulama

Mikro blog sitesi Twitter gün geçtikçe daha fazla özellikli bir platforma dönüşmeye devam ediyor. Sınırları yavaş yavaş kaldıran paylaşım sitesi bu kez de grup mesajlaşması ve mobil video hizmetini devreye soktu.

Sosyal medya devi Twitter kullanıcılarına süper haber. Twitter’da artık grup mesajlaşma ve yeni mobil video deneyimi hizmete girdi.

Sosyal medya sitesi Twitter, birkaç ay önce müjdesini verdiği iki yeni özelliği hizmete soktu: Grup mesajlaşma ve yeni mobil video deneyimi.

Twitter, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için yeni özellikler üzerinde çalışmayı sürdürüyor. Kısa bir süre önce blogundan yeni özelliklerin yolda olduğunu duyuran Twitter, bugün iki önemli yeniliği duyurdu.

Bir grupla özel olarak sohbet edin

Twitter’daki özel konuşmalar, platformdaki herkese açık olan deneyimi tamamlayıcı bir unsurdur. ’leri okumayı tercih edebilir ama onlar hakkındaki konuşmayı özel olarak sürdürmek isteyebilirsiniz. Herkese açık bir sohbete daha küçük bir grupla, özel olarak devam etmek istiyor veya gördüğünüz bir üzerine kendiniz bir sohbet başlatmak istiyor olabilirsiniz. Twitter kullanıcılarının çoğu, sadece Twitter’da takip ettiği insanlar veya markalara ulaşmak için direkt mesaj yönetimini kullanıyor. Şimdi bu özellikle bir grupla da özel olarak sohbet etme imkanı geliyor. Bu özellik, yani gruplarla özel olarak konuşabiliyor olmak , Twitter’da kiminle ve nasıl konuşuyor olacağınız hakkında daha fazla seçenek sunuyor. 

28/01/2015 11:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: twitter
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.