UBP, Lefke adayını bugün belirleyecek

Ulusal Birlik Partisi ( UBP ), Lefke Belediye Başkanlığı için bugün üyelerin seçeceği aday ile yarışa katılacak.

ads ads ads ads
24/03/2018

ads
UBP, Lefke adayını bugün belirleyecek

Gürsel KARAGÖZLÜ

Ulusal Birlik Partisi ( UBP ), Lefke Belediye Başkanlığı için bugün üyelerin seçeceği aday ile yarışa katılacak. UBP Lefke Belediye Başkan adayı olmak için üç aday adayı bugün yarışacak.

Haziran ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik aday belirleme çalışmalarını sürdüren UBP, bazı bölgelerdeki adaylarını belirlerken, Lefke Belediye Başkanlığı aday adaylığına Cengiz Topel Hastanesi Hemşirelerinden Doğancı sakini Nadir Tahsildaroğulları, Lefke’de Avukatlık yapan Lefke’de sakin Timuçin Pirgalıoğlu ve Lefke Belediye Çalışanı ve Lefke Türk Spor Kulübü başkanı Yıltaç Mükellef baş vurdular.

YILTAÇ MÜKELLEF

YILTAÇ MÜKELLEF

Üç aday adayının başvurması sonucu UBP, bugün ( Cumartesi), Lefke Atatürk Kültür Merkezinde 10.30- 17.00 saatleri arasında Lefke İlçesindeki 628 üyenin katılacağı seçimde en fazla oyu alacak olan aday adayı Lefke Belediye Başkanı adayı olacak.

Lefke Belediye Başkanlığı seçimi için Cumhuriyetçi Türk Partisi şu anda Lefke Belediye Başkanı olan Aziz Kaya’yı tekrar aday göstereceği, Halkın Partisinin de Fehmi Çamlıköylü’yü aday göstereceği söylenirken, diğer partilerin henüz aday gösterip, göstermeyecekleri bilinmemektedir.

24/03/2018 11:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: UBP, Lefke, aday, belediye
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.