UBP’de büyük buluşma bu akşam

ads ads ads ads
12/12/2017
HK

ads
UBP’de büyük buluşma bu akşam

Ulusal Birlik Partisi’nde bu akşam seçim startı resmen veriliyor. Partinin ülke çapında 7 Ocak seçimlerinde yarışacak adayları bu akşam düzenlenecek etkinlikle kamuoyuna ve partililere tanıtılıyor.

Bu akşamın UBP açısından bir başka özelliği de resmi propaganda süresinin başlamış olması ile birlikte seçim startının verilecek olması.

UBP Genel Başkanı, Başbakan Hüseyin Özgürgün, bütün partilileri bu akşam Atatürk Kapalı Spor Salonunda Saat:18.30’da yer alacak etkinliğe davet ederken, UBP’nin gerçek gücü ve bütünlüğünün bu akşam sergileneceğini ifade etti.

Özgürgün, tüm ilçelerde seçim için hummalı bir çalışma ortaya koyacaklarını vurguladığı açıklamasında bu akşam yaşanacak Aday Tanıtım Şöleni ile ilk adımı atacaklarını söyledi.

Genel Başkan Özgürgün açıklamasında, UBP’nin tek başına iktidar yürüyüşünün başladığını, bütün partililerin bu ruh ve bilinçle hareket ederek şimdiden 7 Ocak sonrası KKTC’nin güzel geleceği için adımlar atmaya başladığını ifade etti.

UBP’nin bu akşam Saat 18.30’da Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonunda “Tek Başına İktidar için Bir Oluyoruz” sloganı ile gerçekleştireceği aday tanıtım etkinliğinde ayrıca partinin propaganda şarkısı ve seçim konsepti de kamuoyuna duyurulacak.

12/12/2017 12:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ubp, başbakan, hüseyin özgürgün
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.