UBP'de Kavga!

ads ads ads ads
19/04/2014

ads
UBP'de Kavga!

Ulusal Birlik Partisi’nde sular durulmuyor. UBP Lefkoşa İlçe Grup Toplantısı’nda dün yumruklar konuştu. Sabah saatlerinde toplanan UBP Lefkoşa İlçe Grup Toplantısı’nda toplantı üyeleri Barış Tilki ve İsmet Yerebakan arasında başlayan sözlü tartışma, yumruk ve bardakların havada uçmasıyla sonuçlandı.

“İrsen Küçük’ü arattınız” dedi



İsmet Yerebakan toplantının sürdüğü esnada UBP-DP UG ittifakının bozulması nedeniyle tepkisini belirtirken “Ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. İrsen Küçük’ü arar olduk” sözlerini kullandı. Bunun üzerine bir diğer toplantı üyesi Barış Tilki, Yerebakan’a çıkışarak “Elini kolunu sallayarak konuşma” diye cevap verdi.

Yerebakan bardak savurdu



Çıkan tartışmanın büyümesiyle İsmet Yerebakan önünde bulunan bardağı Barış Tilki’ye savurdu. Barış Tilki’nin başının açılmasına neden olan kavga Tilki’nin de masanın üzerinden fırlayarak Yerebakan’a saldırdı.

Tilki’ye 3 dikiş atıldı



Diğer toplantı üyelerinin Tilki ve Yerebakan’ı güçlükle ayırabildiği öğrenilirken, Tilki’nin başına Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde üç dikiş atıldığı belirtildi. Bu olay üzerine toplantı yarıda kesilerek ertelendi. UBP Lefkoşa İlçe Grup toplantısına dün akşam saatlerinde kaldığı yerden devam edildi.

Sucuoğlu kişisel mesele dedi



Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu ise yaşanan olayları kişisel bir mesele olarak niteledi. Sucuoğlu, sabah saatlerinde yaşanan kavganın Ulusal Birlik Partisi ile alakasının olmadığını da ekledi. Kaynak: Havadis - Bertuğ Topal 

19/04/2014 10:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: irsen küçük, ubp, kavga
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.