Üç Ayrı Bölgede Yangın

ads ads ads ads
25/05/2015

ads
Üç Ayrı Bölgede Yangın

KKTC’de dün öğle saatlerinde 3 ayrı bölgede çıkan yangınlar maddi hasara neden oldu.

Güneşköy, Yeşilırmak ve Güvercinlik’te çıkan ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangınlarda meyve ve zeytin ağaçları, biçilmemiş ekinler ve balyalar zarar gördü.

BİÇİLMEMİŞ ARPALAR YANDI

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, dün saat 12.00 sıralarında, Güneşköy’de, Fahri Darbaz’a ait arazide henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında Darbaz’a ait 8 dönüm biçilmemiş arpa zarar gördü.

ELEKTRİK TELLERİNDEN KIVILCIM ÇIKTI

Yeşilırmak’ta, Bilyez Mevki’inde dün öğlen saatlerindeki yangına ise elektrik tellerinden çıkan kıvılcım neden oldu. Yangında Ramadan Karkutoğlu ile Ahmet Karter’e ait meyve ağaçları yandı.

BALYALAR VE AĞAÇLAR ZARAR GÖRDÜ

Güvercinlik köyünün yakınındaki yangın ise Yunus Bayır’a ait jeneratörden kıvılcım çıkmasıyla oldu. Bayır’a ait jeneratörün, elektrik kablosunun ve sulama borularının zarar gördüğü yangında, Mehmet Ali Gülece’ye ait 7 dönüm biçilmemiş arpa ile İsmail Biten’e ait 6 rulo balya ve 20 zeytin fidanı yandı.

Diğer Polisiye olaylar;

GÜZELYURT’TA HIRSIZLIK

Öte yandan, Güzelyurt’taki bir petrol istasyonunda çalışan 18 yaşındaki genç, akaryakıt bedeli olarak aldığı yaklaşık bin 300 TL’yi zimmetine geçirdi.

Polisten verilen bilge göre, geçtiğimiz gün meydana gelen olayda, Eray Cemil-2 isimli petrol istasyonunda çalışan U.T.(E–18) gün boyu sattığı ve 1263 TL’lik akaryakıt bedelini iş yeri sahibine teslim etmeyip çaldı. Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

BİR ARAÇTA KANUNSUZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Alagadi bölgesinde polis tarafından yapılan aramada M.M.’nin (E-40) yönetiminde bulunan araçta 7.65 mm çapında tabanca ve tabancaya ait şarjör bulundu.

Dün akşamüzeri meydana gelen olayda M.M. tutuklanırken tabanca ve şarjör emare olarak alındı.

ÜRÜN İLE İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Polis, Bostancı’da yaşayan ve evinin avlusunda ölü bulunan 65 yaşındaki Yasin Ürün ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Polis bu sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Ürün’ün intihar ettiğini kaydetmişti. 

25/05/2015 17:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: yangın, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.