UEFA Şampiyonlar Ligi'nde perde açılıyor

ads ads ads ads
15/09/2014

ads
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde perde açılıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı yarın oynanılacak olan maçlarla başlıyor. Galatasaray şampiyonlar ligi ilk maçında Anderlecht ile karşılaşacak. Galatasaray Anterlecht maçı salı günü saat 21.45'te Star TV'den canlı izlenecek.

Avrupa'nın liglerinde en başarılı 32 takımının mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi grup maçların da ki heyecan 10 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek. 32 takımın 8 grupta mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları sonunda, tüm gruplarda 1. ve 2 . sırada olan takımlar bir üst tura çıkarken 3. sırada tamamlayan takımlar 2014-15 UEFA Avrupa Ligi son 32 turuna dahil olacaktır. 2014/2015 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali ise Almanya'nın Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacaktır.

GALATASARAY İLK MAÇINDA ANDERLECHT İLE KARŞILAŞACAK

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında yarın Belçika'nın Anderlecht ekibini konuk edecek. Sarı-kırmızılı takım, seyircisi önünde oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak "Devler Ligi"ne iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak maçı Macar hakem Istvan Vad yönetecek. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki diğer karşılaşmada ise Alman ekibi Borussia Dortmund, İngiliz temsilcisi Arsenal ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'ın Anderlecht ile karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi'nde tamamı TSİ 21.45'te başlayacak ilk hafta maç programı şöyle:



16 Eylül Salı

Juventus-Malmö

Olympiakos-Atletico Madrid

Real Madrid-Basel

Liverpool-Ludogorets

Benfica-Zenit

Monaco-Bayer Leverkusen

Borussia Dortmund-Arsenal

Galatasaray-Anderlecht



17 Eylül Çarşamba:

Bayern Münih-Manchester City

Roma-CSKA Moskova

Ajax - Paris Saint-Germain

Barcelona-APOEL

Maribor-Sporting Lizbon

Chelsea-Schalke 04

Athletic Bilbao-Shakhtar Donetsk

Porto-BATE Borisov

DHA 

15/09/2014 11:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA, Şampiyonlar Ligi
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.