Ukrayna ve Rusya’ya uçuşlar başlıyor

ads ads ads ads
26/09/2016

ads
Ukrayna ve Rusya’ya uçuşlar başlıyor

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ukrayna ve Rusya’ya uçuşların başlayacağını açıkladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ataoğlu, şunları kaydetti:

"Çok önemli bir dönemdeyiz ve bu süreçte özellikle kış aylarından başlayacak şekilde çok farklı destinasyonlardan Atlas Jet ile tarifeli uçuşlar gerçekleşecek . Bu anlamda bizler söz konusu bu uçuşlara çok önem veriyoruz. Ülkemizdeki turizm profilini ve çeşitliliğini artırmak, yeni uçuş noktalarının ülkemize bağlanmasından geçmektedir. Bu son derece hassas olan konuyu ülkemize Türkiye üzerinde gelecek olan aktarmalı uçuşlarda tüm paydaşların avantajına olacak şekilde çalışıyoruz ve yakın bir zamanda bu değişimi herkes yaşayacak.”

Açıklamaya göre, İstanbul’da Bakan Ataoğlu ile bir araya gelen Atlas Global sahibi Murat Ersoy da, "Biz şu anda Kıbrıs'ın en büyük yatırımını gerçekleştirdik . Bu yatırımların Kuzey Kıbrıs'ta çoğalarak artması ülkenin imajının değişmesine yol açacak" dedi.

KKTC’nin İstanbul Başkonsolosluğu’nda gerçekleşen görüşmede Atlas Global Şti sahibi Murat Ersoy yanında Kıbrıs Temsilcisi Osman Malyalı, Turizm ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı İsmet Esenyel, Başkonsolos Fahri Yönlüer ile Turizm Çevre Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Kazım Türkan da hazır bulundu. 

26/09/2016 20:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ataoğlu, Ukrayna ve Rusya’ya uçuşların başlayacağını açıkladı, Fikri Ataoğlu, Ukrayna, Rusya, Uçuşlar, KKTC, Kıbrıs haberleri
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.