Ünlü çift Anna Faris ve Chris Pratt Boşandı

ads ads ads ads
07/08/2017

ads
Ünlü çift Anna Faris ve Chris Pratt Boşandı

2009 yılında bu yana birlikte olan ünlü çift ayrıldıklarını resmi bir şekilde duyurdu.

Korkunç Bir film'deki Cindy Campbell rolüyle tanınan ABD'li güzel oyuncu Anna Faris 2009 yılında evlendiği, daha çok televizyon dizileri Parks and Recreation’daki Andy Dwyer ve Everwood’daki Harold Brighton "Bright" Abbott rolleriyle bilinen Amerikalı Dizi ve sinema oyuncusu Chris Pratt ile boşanma kararı aldı.

Resmi sosyal medya sayfalarında yayınlanan bildirilere göre Anna Faris ve Chris Pratt ayrılma kararını aldıklarını hem yakın çevresi, hem magazin dünyası hem de hayranları ile paylaştılar.

Çift 8 yıldan bu yana evliler ve bu evliliklerinden de bir çocuğa sahipler.

Chris Pratt ayrılmalarının üzerine şu sözleri sarf etti; "Anna ve ben, yasal olarak ayrıldığımızı duyurmaktan üzüntü duyuyoruz. Uzun süre denedik, gerçekten hayal kırıklığına uğradık. Oğlumuzun iki ebeveyni var ve onu çok seviyor ve onun için bu durumu olabildiğince ileri götürmek istiyoruz ve onun mutluluğunu da düşünüyoruz. Hâlâ birbirimiz için sevgimiz ve saygımız var, zamanımızı hep birlikte kutlayacağız ve birbirimize karşı en derin saygıyı sürdüreceğiz" dedi ve hayranları ile bu üzücü haberi paylaştı.

Kaynak: mirror.co.uk

07/08/2017 14:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Anna Faris, Chris Pratt
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.