Ünlü Popçudan Samimi Açıklamalar

ads ads ads ads
27/12/2014

ads
Ünlü Popçudan Samimi Açıklamalar

Ozan Doğulu ile birlikte yaptığı “Hoşuna Mı Gidiyor” şarkısıyla bir anda büyük çıkış yakalayan Ece Seçkin, özel açıklamalarda bulundu

Havadis - Ahmet Vamık

Ozan Doğulu’nun sihirli değneğiyle dokunarak, 2012 yılında müzik dünyasına kazandırdığı Ece Seçkin, genç yaşına rağmen müziğe olan tutkusu ve başarı hırsıyla kısa zamanda adından söz ettirmeyi başardı. Şöhretin şımartmadığı Ece Seçkin, doğallığından, samimiyetinden hiçbir şey kaybetmeden güler yüzüyle ve enerjisiyle fark yaratıyor. Çıtı pıtı, minyon ve henüz 24 yaşında genç bir kız olan Ece Seçkin’in en büyük amacıyla müzik piyasasında kalıcı bir sanatçı olabilmek. Geçtiğimiz günlerde konser vermek için ülkemize gelen Ece Seçkin ile sahne performansının ardından samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Sorularımıza içtenlikle cevap veren genç sanatçı, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hiçbir hayranını da geri çevirmeyerek, herkesin sempatisini kazanmayı başardı.

Ece Seçkin kimdir?



Ece Seçkin: “12 Eylül 1991 İstanbul doğumluyum. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvar Piyano Bölümü’nde eğitim aldım. Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü’nde halen öğrenciyim. Konservatuvarın ardından hukuk fakültesi farklı bir seçim oldu ama yanlışlıkla oldu diyebilirim, meslek olarak müzik alanında devam edeceğim. Benim müzik yeteneğimi ve müzik kulağım olduğunu ilk olarak annem keşfetti. Annem müzik öğretmeni olduğu için küçük yaştan beridir müzikle iç içeydim 3 yaşındayken piyano çalmaya başladım. Benim kendimi keşfetmem ortaokulda oldu. Ortaokuldayken bir müzik grubum vardı. Grubumdaki herkes lisedeydi içlerinde en küçük bendim. Yine annem sayesinde Ozan Doğulu ile tanıştım. Ben Ozan Doğulu’nun bana albüm yapmasını beklemiyordum, en fazla bir şarkı verir, aranjesini yapar diye düşünüyordum fakat albüm yapacağını söylediği zaman çok şaşırdım. Ozan Doğulu sayesinde 2012 yılında müzik piyasasına giriş yaptım.”

Ailen nasıl karşıladı bu durumu?



Ece Seçkin: Ailem her zaman benim kararlarıma saygı duyuyor. Zaten annem benim müzik alanında çalışmamı her zaman çok istemiştir. Babamda annem de beni hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Tüm konserlerime, stüdyoya neredeyse hep babamla gidiyoruz. Kıbrıs konserimde de annem beni yalnız bırakmadı, onunla birlikte geldik.

Senin için en özel şarkın hangisidir?



Ece Seçkin: “2012 yılında ‘Bu ne ya’ albümüne ismini veren ‘Bu ne ya’ şarkısıyla müzik piyasasına giriş yaptım. Ardından 2013 yılında ‘Şok oldum’ single’ı piyasaya çıktı. Son olarak ta geçtiğimiz aylarda Ozan Doğulu ile birlikte yaptığımız ‘Hoşuna mı gidiyor’ şarkısıyla iyi bir çıkış yakaladım. Şu an yeni bir maksi single çalışması içerisindeyim. Tabii ki ‘Hoşuna mı gidiyor’ şarkısı beni bambaşka bir yere taşıdı. Bu yüzden benim için çok özel bir çalışma oldu. ‘Hoşuna mı gidiyor’ da en çok hoşuma giden şey 7’den 70’e herkesin beğenisini kazandı. ‘Hoşuna mı gidiyor’ benim için hep özel kalacak ama şu an üzerinde çalıştığımız maksi single da yer alacak olan şarkılar ‘Hoşuna mı gidiyor’ dan daha güzel şarkılar olacak.”

Senden hep hareketli şarkılar mı dinleyeceğiz?



Ece Seçkin: “İnsanlar beni hep böyle hareketli ve dans eden enerjik bir kız olarak görmeye alıştılar. Bunu kırmak çok zor, gerekte yok diye düşünüyorum. Ben henüz 24 yaşındayım ve zaten günlük hayatımda da çok hareketli ve yerinde duramayan bir kızım. Bu maksi single da iki çalışmam olacak, birisi hareketli birisi slow. Dinleyicilerim tarafından slow şarkının nasıl karşılanacağı konusunda tereddütlüyüm fakat şarkıma güveniyorum ve beğenileceğine inanıyorum.”





Ünlü olmak nasıl bir şey hayatında neler değişti?




Ece Seçkin: “Yolda yürürken insanlar durdurup fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bazen makyajsız doğal halimle dışarı çıktığım zaman, bana ‘Ece Seçkin’e çok benziyorsunuz’ diyenler oluyor, bozmuyorum. 2 yılda hayatımda çok şey değişti. Arkadaş çevrem bile farklı gözle bakıyor bana. Gazetelerde dergilerde olmak beni mutlu ediyor.”

Seni benzettikleri birileri var mı?



Ece Seçkin: “Çok fazla kişiye benzetiyorlar. Hadise, Ayşe Özyılmazel ve Atiye’ye benzetenler oldu. Yüz olarak benzetiyorlar ama sadece. Ses olarak benzettikleri biri olmadı çünkü müzikal anlamda farklı bir sese sahibim. Yüz olarak benzettikleri için bu beni rahatsız etmiyor. Benzerimizin olması gayet normal. Bugüne kadar başarısız, kötü birine benzetmediler.”

Müzik piyasasına hedefin nedir?



Ece Seçkin: “Ben kalıcı bir müzisyen olmak istiyorum. Bunu her zaman söylüyorum, ben şarkıcı değil sanatçı olmak istiyorum. Eğer bana iyi bir kulak ve iyi bir ses bahşedilmişse ben bunu en iyi şekilde kullanmak istiyorum. 2015 yılına çok sağlam giriş yapacağım ve hızımı kesmeden yoluma devam edeceğim.”

Daha önce Kıbrıs’a geldin mi?



Ece Seçkin: “Ben çok küçük yaşlardan beridir Kıbrıs’a geliyorum. Kuzenlerimle çok defa Kıbrıs’a tatile geldik. Babamın Kıbrıs’ta çok yakın dostları var. Annem de Kıbrıs’ı çok seviyor. Zaten ailem sürekli Kıbrıs’a gelip gidiyor. Kıbrıs’ı ve Kıbrıslıları çok samimi buluyorum. Kıbrıs’ta hiç yabancılık çekmiyorum. Dünya üzerinde yaşayabileceğim 3 yer varsa birisi Kıbrıs’tır. Sahne almak için Kıbrıs’a geldiğimde buradaki arkadaşlarımla da görüşme fırsatı buluyorum.” 

27/12/2014 15:48
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ece seçkin
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.