'Uyarılınca' dehşet saçtı

ads ads ads ads
04/09/2015

ads
'Uyarılınca' dehşet saçtı

Devrim DEMİR/Havadis

Hakim Yıldırım, alkol tesiri altında bayan kuaförü önünde rahatsızlık verdiği için dükkan sahibinin şikayeti üzerine tutuklandı

Lefkoşa’da aldığı alkolün etkisi ile bayan kuaförü önünde uygunsuz tavır ve hareketlerde bulunduğu gerekçesi ile dükkan sahibi tarafından uyarılan 198 promil alkollü Hakim Yıldırım, maket bıçağı ile Ahmet Karataş’ın sağ elini ve omzunu keserek yaralanmasına neden oldu.

Şikayet üzerine tutuklanan Hakim Yıldırım aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı. Zanlı teminat talebiyle dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, zanlının KKTC’de çalışma izinli olarak kaldığını ve şu an çalışmadığını dikkate alarak, ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için 20 günü geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.



Uyarılınca dehşet saçtı

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Fuat Kurtulan mahkemede verdiği ifadesinde zanlı Hakim Yıldırım’ın “Yaralama” ve “Sarhoşluk” suçlarından gözaltına alındığını anlattı. Fuat Kurtulan Yıldırım’ın 198 promil alkol etkisi altında, Lefkoşa’da Bedreddin Demirel Caddesi üzerinde bulunan bayan kuaförü önünde uygunsuz hareketlerde bulunduğunu söyledi.

Kurtulan dükkan sahibi Ahmet Karataş tarafından uyarılan Hakim Yıldırım’ın “sana ne lan keyfimin kahyası mısın” diyerek cebindeki maket bıçağı ile Karataş’ın sağ elini ve omzunu keserek yaraladığını ifade etti. Zanlının alkollü olduğu için ifadesinin alınamadığını belirten Kurtulan, başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydetti. Olayda kullanılan bıçağın henüz bulunamadığını belirten polis, Hâkim Yıldırım’ın KKTC’de çalışma izinli olarak kaldığını kaydetti.

 

04/09/2015 10:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: yaralama, uyuşturucu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.