Uyuşturucu ile mücadele konusunda komite oluşturuldu

ads ads ads ads
30/10/2014

ads
Uyuşturucu ile mücadele konusunda komite oluşturuldu

 Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Başbakanlık altında uyuşturucu ile mücadele konusunda bir komite oluşturulduğunu ifade ederek, başkanlığına Hasan Karaokçu’nun getirildiği komitenin, gençlerin uyuşturucu maddelerin zararları konusunda bilinçlendirilmesi ve farkındalık yaratılması konusunda çalışacağını söyledi.

Yorgancıoğlu, Meclis Genel Kurulu oturumunda yaptığı konuşmada, uyuşturucu konusuna değinerek, uyuşturucu konusunun önemli bir konu olduğunu, ülkede derinlemesine mücadele edilmesi gereken bir olay olduğunu vurguladı.

Uyuşturucu konusunun gençleri yakından ilgilendiren ve olumsuz yönler oluşturan bir olay olduğunu ifade eden Yorgancıoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptığı dönemde ülke genelinde araştırmalar yapıldığını, sonuçlar ortaya çıkarıldığını, gönüllülerin çalıştığını ifade etti.

Yorgancıoğlu, bu çerçevede uyuşturucu alanında Başbakanlık altında bir komite kurulduğunu, başına Hasan Karaokçu’nun atandığını belirterek, bu komitenin ilk toplantısını bugünlerde yapacağını ve uyuşturucu konusunda farkındalık yaratarak gençler arasında uyuşturucunun önüne geçeceklerini kaydetti.

Uyuşturucu maddelerin adının değil zararlarının gençlerin dikkatine getirilmesi gerektiğini ifade eden Yorgancıoğlu, katkı koymak isteyen herkesin katkısını almaya hazır olduklarını söyledi.

30/10/2014 16:47
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Özkan Yorgancıoğlu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.