Victoria's Secret melekleri ne kadar kazanıyor?

ads ads ads ads
06/12/2016

ads
Victoria's Secret melekleri ne kadar kazanıyor?

Tüm dünyanın merakla beklediği Victoria's Secret defilesi geçen günlerde Paris'te gerçekleşmüşti. Şovun maliyetinin 245 milyon doları bulduğu defilede meleklerin kazançları da dudak uçuklattı

Deneyimli melekler yılda ağırlıklarından daha fazla altın kazanırken markaya yeni katılan modellerin kazancı da milyon dolarlarla ifade ediliyor.

ADRIANA LIMA

2000 yılından beri kanat takan Lima'nın yıllık geliri ise tam 75 milyon dolar.Forbes'a göre; Victoria's Secret'ın en çok kazanan modeli 35 yaşındaki deneyimli model Adriana Lima.

ALESSANDRA AMBROSIO

İkinci sırada ise yine deneyimli bir isim olan Alessandra Ambrosio yer alıyor. 2006 yılından beri şovda yer alan 35 yaşındaki Ambrosio'nun yıllık kazancı 60 milyon dolar.

LIU WEN

Üçüncü sırada ise 2013 yılında melekler arasına katılan Çinli model Liu Wen bulunuyor.28 yaşındaki modelin kazancı 35 milyon dolar.

KENDALL JENNER

Listede en çok kazanan modeller arasında dördüncülük, son dönemin popüler modellerinden Kendall Jenner'ın. 21 yaşındaki Jenner, yılda 18 milyon dolarlık gelirin sahibi. 

JOAN SMALLS

Porto Rikolu süper model Joan Smalls 16 milyon dolarlık kazancıyla listenin beşinci sırasında.

GIGI HADID

Son dönemin yükselen modellerinden Gigi Hadid de henüz 21 yaşında olmasına rağmen 13 milyon dolarlık kazancıyla en değerli melekler arasında yer alıyor.

LILY ALDRIDGE

Bir diğer deneyimli model Lily Aldridge de 8 milyon dolarlık kazancıyla en çok kazanan melekler listesinde yedinci sırada.

TAYLOR HILL

Aldridge'i 6 milyon dolarlık kazancıyla Taylor Hill izliyor.

JASMINE TOOKES

Bu yıl yapımı 700 saat süren ve üzerinde 9 binden fazla değerli taş bulunan fantazi sütyeni taşımaya hak kazanan 25 yaşındaki Jasmine Tookes da 5 milyon dolarlık kazancıyla listede yerini aldı.

MARTHA HUNT

27 yaşındaki model yıllık 3 milyon dolar kazancıyla en çok kazanan 10'uncu melek.

06/12/2016 11:17
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Victoria’s Secret melekleri, Victoria’s Secret
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.