Viski Festival heyecanı devam ediyor

ads ads ads ads
25/03/2017

ads
Viski Festival heyecanı devam ediyor

Kuzey Kıbrıs’ta eğlence hayatına adını yazdıran The Whisky Festival, bu yıl da adaya taşıdığı yıldız isimlerle birbirinden özel geceler yaşatmaya devam ediyor.

Dünyanın 1 numaralı İskoç viskisi Johnnie Walker önderliğinde düzenlenen The Whisky Festival, elektronik dans müziğin önemli isimlerinden Kill the Buzz’ın 24 Mart Cuma akşamı Club Mad’de performans sergilediği coşku dolu bir partiye evsahipliği yaptı.

Festival katılımcılarının, gece boyunca yerinde duramadığı partide eğlencenin ritmi artarak devam etti. Kill the Buzz’ın hareketli setleri ile doyasıya dans eden ve eğlenen viskiseverler unutulmaz bir gece yaşadı.

Festival coşkusu EDX ile devam edecek

The Whisky festivalin özel partilerinde sırayı 1 Nisan Cumartesi akşamı Maurizio Colella, sahne adıyla EDX alacak. Son birkaç yılda uluslararası dans müziği camiasında kendinden çok söz ettiren ve sayısı 60 bini bulan topluluklara festivallerde performans sergileyen usta isim, bu kez The Whisky Festival için Girne’nin seçkin mekanlarından Tango to Buddha’da hayranlarıyla buluşacak.

Meyhanelerde festival keyfi bir başka yaşanıyor

The Whisky Festival’de her hafta Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları ada genelindeki anlaşmalı meyhanelerde de canlı müzik eşliğinde keyif dolu akşamlar sunuluyor. 29 Mart Çarşamba akşamı Bildiğin Meyhane ve Buse Akşamları, 31 Mart Cuma akşamı Bizim Meyhane ve Pine House Restaurant, 1 Nisan Cumartesi akşamı Le Chateau Mangalbaşı ve Biyer Cafe & Restaurant festival katılımcılarının neşesine ortak olacak.

Adaya ayrı bir renk katan festival boyunca eğlence dolu partiler, meyhane aktiviteleri, özel viski tadım etkinlikleri, happy hour’lar ve seçkin marketlerde Johnnie Walker şişelerindeki özel indirimler 20 Mayıs’a kadar devam edecek.

 

25/03/2017 21:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Viski Festival, The Whisky Festival
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.