Viski Festivali’nde açılış coşkusu

ads ads ads ads
19/03/2017

ads
Viski Festivali’nde açılış coşkusu

 Dünyanın 1 numaralı İskoç viskisi Johnnie Walker önderliğinde düzenlenen ve 10 hafta boyunca adanın eğlence ritmini tutacak olan The Whisky Festival, 18 Mart Cumartesi akşamı 3 Lounge’da gerçekleşen açılış partisi ile her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir başlangıç yaptı. Mekanı dolduran seçkin viskiseverler, gece boyunca genç DJ, Mahmut Orhan’ın setleri ile doyasıya eğlenirken Johnnie Walker dansçıları geceye ayrı bir renk kattı.

Temponun saatlerce hiç düşmediği partide, festival katılımcıları müziğin ve dansın tadını çıkardı. Konuklara dağıtılan Johnnie Walker şapkaları ile festival ruhu tüm mekanı sardı. Konuklar Johnnie Walker şapkaları ile fotoğraf çekerek keyifli anlar yaşadı.

Özel partiler Kill the Buzz ile devam edecek

Festival kapsamındaki özel partilerin ikincisi Kill the Buzz ile 24 Mart Cuma akşamı Port Cratos’ta bulunan Mad Club’da gerçekleşecek. Adını en önemli müzik festivali ve organizasyonlarına yazdıran Kill the Buzz bu kez Girne’de viskiseverler için performans sergileyecek. The Whisky Festival’de eğlence dolu partiler, meyhane aktiviteleri, özel viski tadım etkinlikleri, happy hour’lar ve seçkin marketlerde Johnnie Walker şişelerindeki özel indirimler 20 Mayıs’a kadar devam edecek.

Festival keyfi meyhanelerde de yaşanıyor

Her hafta Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları ada genelindeki anlaşmalı meyhanelerde keyifli festival akşamları yaşanmaya başladı. Meyhaneler viskiseverlere canlı müzik eşliğinde eğlence ve muhabbet dolu akşamlar sunuyor. Festival kapsamında 22 Mart Çarşamba akşamı Galdırım Ocakbaşı ve Karafaki Meyhane, 24 Mart Cuma akşamı The Meyhane ve Archway Restaurant, 25 Mart Cumartesi akşamı Eminem Restaurant ve Bella Terrace festival katılımcılarını ağırlayacak.

19/03/2017 20:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Viski Festivali
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.