Warcraft filminin detayları belli oluyor

ads ads ads ads
15/07/2015

ads
Warcraft filminin detayları belli oluyor

Dünyaca ünlü Warcraft oyununun filminin çekimleri devam ederken, filmle ilgili bazı detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Orc adı verilen hayali bir ırkla insanlar arasında yine hayali bir dünyada geçen Warcraft oyunu da beyaz perdeye geliyor. Çekimleri bitmek üzere olan filmle ilgili bazı detaylar da belli olmaya başladı.

ABD’nin San Diego şehrinde düzenlenen Comic Con etkinliğinde açıklanan detaylara göre merakla beklenen Warcraft filmi ile ilgili bazı ipuçları ortaya çıktı. Comic Con’da düzenlenen bir panelde konuşan filmin yönetmeni Duncan Jones, filmde sadece insan ve ORC savaşı değil her iki taraftan da kahramanlıkların yer alacağını ifade etti. Başrollerini Travis Fimmel, Paula Patton ve Toby Kebbel’in paylaştığı film 10 Haziran 2016’da gösterime girecek.

Filme ilgili açıklanan bir diğer detay ise devamının da gelebileceği yönünde oldu. Yönetmen yaptığı açıklamada ilk filmin tutması halinde devamında iki yeni filmin de gelebileceğinin sinyallerini verdi. Bugüne kadar oyunlardan uyarlanan filmler beyaz perdede genelde başarılı olamasa da Warcraft'ın filminde bu durumun değişmesi bekleniyor.

360 derece video

Oyunun film sürümü ile ilgili özel bir interaktif video da yayınlandı. 360 derecelik videoda devasa bir kuşun kanadından filmde görülebilecek şehirlerden birinin üstünde uçuş yapılıyor. Video YouTube üzerinden izlenebiliyor.

Bir döneme damgasını vuran oyun

Bugünlerde eski popülerliği kalmasa da bir döneme damgasını vuran Warcraft oyun serisi 1994 yılında ilk bölümüyle oyun dünyası ile buluştu. Oyunun son sürümü ise 2014 yılında kullanıma sunuldu. Üretici firma Blizzard, 2004 yılında World of Warcraft isimli internet üzerinden oynanan ücretli bir sürümü de piyasaya sürdü. World of Warcraft, popüler olduğu dönemlerde dünya çapında 12 milyon kişinin oynadığı bir oyun haline geldi.

Ciddi rakiplerin gelmesi, internet oyunlarının yaygınlaşması gibi sebeplerden dolayı oyuncu sayısı azalan World of Warcraft’ın bu yılın ilk çeyreğindeki üye sayısı 7 milyona kadar düştü.

Kaynak: Al Jazeera  

15/07/2015 10:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Warcraft
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.