Wenger: Fatih Terim'i severim

ads ads ads ads
02/10/2014

ads
Wenger: Fatih Terim'i severim

 Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 4-1 yenen Arsenal'de teknik patron Arsene Wenger, Galatasaray'ı bu sonucun ardından zor bir duruma soktuklarını açıkladı. Tecrübeli hoca, Fatih Terim ve Prandelli'yi kıyasladı.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Galatasaray karşısında hızlı bir oyun oynadıklarını belirterek, "Danny'nin özgüveninin yerine geldiğini ve pozisyonları iyi sonlandırdığını görmek güzel. Bir sonraki maçta oynayacağını bilmek de güveni artırır. Danny'nin tavrı çok olumluydu, takım oyunu ortaya koydu. Sadece bitirici değil, aynı zamanda iyi bir takım oyuncusu. Teknik olarak temizdi ve iyi paslar verdi. Çok hızlı olduğunu biliyordum ama harika bir hıza çıkabiliyor" yorumunda bulundu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Wenger, Galatasaray'ı böyle bekleyip beklemediği yönündeki soruya, "Maçtan önce karşılaşmanın ne kadar zor olacağını bilemezsiniz. İyi bir başlangıcımız oldu ve oyundaki hızımızla şaşırttık. 10 adama düştüğümüz için 4-1'den sonra oyunun kontrolünü kaybedince, kalecimizin iyi kurtarışlarına ihtiyacımız oldu. Bu durumda Galatasaray'ın kalitesini görebiliyorsunuz. Oynamalarına izin verdiğimiz an, çok tehlikeli bir takım oluyorlar" cevabını verdi.

Melo'nun, Alexis Sanchez'e yaptığı harekette kırmızı kart bekleyip beklemediğine yönelik soru üzerine Fransız teknik adam, "Evet, kırmızı olabilir ama bir daha izlemem lazım. Ancak ilk izlenimim kırmızı olduğu yönünde" ifadesini kullandı.

"PRANDELLI'YE BÜYÜK SAYGIM VAR"

Wenger, "Fatih Terim'in Galatasaray'ı ile bu Galatasaray arasında ne fark var" sorusu üzerine, "Fatih Terim'i seviyorum. Toplantılarımızda iyi irtibatımız vardı. Şimdi Türkiye için iyi bir iş çıkarıyor. İki takımı kıyaslamak oldukça zor. Türkiye'deki maçımızın daha zor olacağını düşünüyorum. Prandelli'ye büyük saygım var. Takımı öğrenmesi için zamana ihtiyacı var" değerlendirmesinde bulundu.

02/10/2014 11:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, Arsene Wenger
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.