WhatsApp’ta gizlenmiş özellik bulundu!

WhatsApp kulanıcılarına sürpriz haberler gelmeye devam ediyor. WhatsApp'ta gizlenmiş bir özellik bulundu. Android kullanıcıları yakında görüntülü grup sohbeti yapabilecekler. WhatsApp'ın ilk önce Android kullanıcıları sunması beklenen özellik ardından iOs kulanıcılarına sunulacak.

ads ads ads ads
07/02/2018

ads
WhatsApp’ta gizlenmiş özellik bulundu!

WABetaInfo tarafından hazırlanan rapora göre WhatsApp görüntülü grup sohbeti özelliğini 2.17.443 güncellemesinde gizlenmiş bir şekilde bulunduruyor. Rapora göre 4 kişiden daha fazla katılımcının katılamayacağı bir grup görüşmesi yakında kullanıcılara sunulacak. Daha fazla kullanıcının katılıp katılmayacağı hakkında haberler gelecek mi, önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak. WhatsApp ilerleyen zamnalarda bu özelliği geliştirebilir.

whatsapp-surpriz-haberler

Grup video görüşmelerinin yanı sıra, WhatsApp'a Facebook'un Messenger uygulamasındaki benzer çıkartmaları da gelebilir. Android için en yeni WhatsApp beta sürümü olan 2.18.32'ye yeni bir simge geldi ve gif simgesinin yanında görünüyor. Bu simge WhatsApp Stickers Packs Store olabilir. Mağaza, öne çıkan ve benim bölümünden oluşmaktadır. Ayrıca kullanıcıların çıkartmalara göz atmasına, indirmesine, izlemesine ve silmesine yarıyor.

07/02/2018 18:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: WhatsApp, haber, teknoloji
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.