Yarışma 19 Ağustos’ta

ads ads ads ads
26/07/2016
Havadis

ads
Yarışma 19 Ağustos’ta

“Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik yarışması” ve “Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması” ertelendi

Yarışma 19 Ağustos’ta


“ŞİDDETLE KINIYORUZ”:



“Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik yarışması” ve “Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması” organizasyon komiteleri adına konuşan Bülent Günkut: 15 Temmuz Cuma gecesi Türkiye Cumhuriyeti’nde gerçekleşen darbe girişimini kınarız. Demokrasiye bağlı, kahraman güvenlik güçlerimiz, geleceğimize sahip çıkan, acılarımızı ve sevinçlerimizi ortak yaşadığımız, kardeş Türkiye Cumhuriyeti halkının göstermiş olduğu büyük cesaret ve kahramanlıkla püskürtülen bu darbe kalkışmasını, bizler de şiddetle kınıyoruz” dedi

“Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik yarışması” ve “Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması” Organizasyon komiteleri olarak; Günkut Ajans, Kanser Hastalarına Yardım Derneği, Astra Group, Arkın Group, Yakın Doğu Üniversitesi, Girne Ada Lions Kulübü dün basın toplantısı düzenleyerek 15 Temmuz Cuma gecesi Türkiye Cumhuriyeti’nde gerçekleşen darbe girişimini kınadı.



Dün Colony Hotel’de düzenlenen basın toplantısında “Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik yarışması “ ve “Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması” Türkiye’den yaşanan olaylar nedeniyle 19 Ağustos tarihine ertelendi.



Arkın Palm Beach Hotel’de yapılacak yarışmada finale kalan 15 kız ve 15 erkek yarışmacı da hazır bulundu.



Basın toplantısında organizasyon komitesi adına konuşan Bülent Günkut ve sponsor Astra Kıbrıs Koordinatörü Kadir Karasel yaptığı konuşmada Türkiye’de yaşanan üzücü olayları dile getirirken şunları söyledi:



“Türkiye Cumhuriyetinde, demokrasiyi, milli iradeyi, anayasal rejimi, birlik ve beraberliği hedef alan bu alçak darbe girişimini tüm Türk Milleti gibi bizleri de derinden üzmüştür. Demokrasiye bağlı, kahraman güvenlik güçlerimiz, geleceğimize sahip çıkan, acılarımızı ve sevinçlerimizi ortak yaşadığımız, kardeş Türkiye Cumhuriyeti halkının göstermiş olduğu büyük cesaret ve kahramanlıkla püskürtülen bu darbe kalkışmasını, bizler de şiddetle kınıyoruz. Komite olarak; 2016 yılının finalistleri ve onları yüreklendiren aileler olarak, gerçekleşen bu darbe girişimini kınarken aynı zamanda tüm benliğimizle Türkiye Cumhuriyeti’nin ve yüce Türk Milletinin yanında dimdik durduğumuzu göstermek adına hafta sonu gerçekleştirmeyi planladığımız 30 yıllık bir Kıbrıs Ada efsanesi Güzellik Yarışmamızın taç giyme finalini, 19 Ağustos Cuma gecesine erteleme kararı aldığımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu vesile ile bir kez daha 15 Temmuz Cuma gecesi gerçekleşen darbe girişiminde, şehit olan güvenlik güçlerimize ve soydaşlarımıza, Allahtan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” diyerek sözlerine son verdi.







 

26/07/2016 11:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Miss Kuzey Kıbrıs 2016, 2016 Miss Kuzey Kıbrıs, KKTC, Haber, KIBRIS
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.