Yatakta İstediğini Elde Etmenin Yolları

ads ads ads ads
30/05/2016

ads
Yatakta İstediğini Elde Etmenin Yolları

Kadınların yatakta istedikler farklılaşabiliyor. Her isteği elde etmek için aslında geçerli bir yöntem mevcut.

Daha Fazla Sevişmek İstiyorum:



O zaman daha çok tahrik olmalısın. Mesela porno izleyerek bunu tetikleyebilirsin, fakat çoğu kadın içeriği yapay bulabilir. Bazıları ise başka kadınların orgazm oluşunu izlemekten etkilenebilir. makelovenotporn.com ya da hystericalliterature.com gibi adresleri de deneybilirsin.

Daha Çok Orgazm İstiyorum:



Hem partnerin hem de sen, klitorise daha çok odaklanmalısın. Bir de vibratörü dene: Orgazmların %98'i klitoral uyarının uzun sürmesi sonucu meydana gelir. Partnerinden açık açık seni uyarmasını istemelisin. Böylece cinsel birleşme öncesi daha fazla sıvı üreteceğin için süreç senin için daha da keyifli olur.

Bebek İstiyorum:



Yumurtlama döngünü kontrol ettiğin telefon uygulamalarını bir kenara bırak. Genelde zamanlamayı tutturmaları imkansız ve kadınları kısıtlı zamanlamalar içine sıkıştırıyorlar. Öngörüyü de bir önceki döngüden oluşturdukları için her zaman tutarlı olmayabilir. Bunu yerine eczanelerde satılan doğurganlık testlerine güvenebilirsin. Bunu adet döngünün her 2. haftasında kullanarak hamilelik için en uygun zamanı anlayabilirsin.

Kesinlike Bebek İstemiyorum, Hem de Hiç!:



Doğum Kontrolünü önemsemelisin. Gerçekten istediğine karar vereceğin ana kadar düzenli olarak doğum kontrol hapı, hormon enjeksiyonu ya da spiral gibi yöntelere başvurmalısın. en iyi yönledirmeyi kadın hastalıkları ve doğum doktorun sana önerecektir.

Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklardan Korunmak İstiyorum:

Bunun için öncelikli olarak her zaman prezervatif kullanmalısın. bunun dışındaki hiç bir yöntem bu konuda etkili değildir. Sürekli prezervatif kullanıyor olsan da, bu da %100 korunma yöntemi olmadığı için yılda bir HIV, Hepatit B, sifilis, belsoğukluğu gibi hastalıklar için ilgili testleri yaptırman gerekir.

 

30/05/2016 15:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Seks, Yatak, Ilişki, Cinsellik
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.