Yeni B Serisi Serhan Kombos Otomotiv’de

ads ads ads ads
02/12/2014

ads
Yeni B Serisi Serhan Kombos Otomotiv’de

Serhan Kombos Otomotiv’de dün iki etkinlik birden yapıldı. İlk olarak Mercedes’in yeni B Serisi tanıtıldı, ardından ise önceki gün yapılan 5. Mercedes Benz-Kombos Klasik Otomobil Rallisi’nin kazananları ödüllerine kavuştu. Dün akşam saat 19.00’da Serhan Kombos Otomotiv Lefkoşa Showroom’da gerekleştirilen etkinlikte ilk olarak Mercedes’in 2015 model yeni B Serisi tanıtıldı.

Serhan Kombos Otomotiv Direktörü Serhan Kombos tanıtımda yaptığı konuşmada iki etkinliği bir arada yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek katkısı bulunan tüm personel ve klasikçilere teşekkürlerini sundu. Kombos klasik araba organizasyonları yaptıkları katkıların artarak süreceğini belirterek etkinliğe katılan tüm klasik severlere ve Mercedes kullanıcılarına teşekkür etti.

Serhan Kombos’un konuşmasının ardından Tutku Kombos Mercedes’in 2015 model yeni B Serisi’nin özelliklerini katılımcılara anlattı.



Ödüller verildi

Önceki gün gerçekleştirilen 5. Mercedes Benz-Kombos Klasik Otomobil Rallisi’nin kazananlar da dün akşamki etkinlikte ödüllerini aldı. 5. Mercedes Benz-Kombos Klasik Otomobil Rallisi Genel Klasmanında 1. Akın Demirağ-Ece Demirağ, 2. Ali Kelebek-Pembe Kelebek ve 3. Ertan Namlı-Ayşe Namlı ödüllerini aldı. Yarış çerçevesinde genel klasman dışında birçok ödül de sahibini buldu. Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kurumu Başkanı Simavi Aşık da yarışta emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.



Şampiyonların şampiyonu aracına kavuştu

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kurumu’nun yıl içerisinde düzenlediği yarışlar sonucu oluşan genel klasman şampiyonu ise Çağan Ilgar-Derya Ilgar oldu. Şampiyon çifte büyük ödül olarak Serhan Kombos Otomotiv bünyesinde bulunan 1986 model Ford Mustang klasik araba takdim edildi.

Fotoğraflar: Bertuğ Topal

02/12/2014 10:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: mercedes, b serisi
MANŞETLER

HK OTOMOBİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.