Yeni Hayalet Avcıları filminin oyuncu kadrosu belli oldu

ads ads ads ads
28/01/2015

ads
Yeni Hayalet Avcıları filminin oyuncu kadrosu belli oldu

80'li yılların sevilen film serisi Hayalet Avcıları'nın devam filminde oynayacak ekip belli oldu.

1984 yapımı Hayalet Avcıları filmi, 4 ana karakteri de kadın oyunculardan oluşturularak, radikal bir değişiklikle tekrar seyirciyle buluşuyor. Yönetmen Paul Feig, Salı günü attığı Tweet’te film için düşündüğü dört ismi paylaştı: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones ve Kate McKinnon.

McCarthy ve Wiig, daha önce Feig’in yönettiği 2011 yapımı Nedimeler filminde birlikte rol almışlardı. Saturday Night Live’in oyuncu kadrosunda yer alan Jones ve McKinnon ise Dan Aykroyd ve Bill Murray’in rollerini üstlenecekler. Filmin bu yaz New York’ta çekileceği düşünülüyor. Ayrıca Hollywood karakter kalıplarının aksine, tüm oyuncular 30 yaşın üzerinde olacak.

 Aksilikler, 2015 yılında çekilmesi düşünülen filmin yakasını bir türlü bırakmadı. 30 sene önceki kadroyu toparlamaya çalışan yapım şirketi, Bill Murray’ye götürdüğü anlaşmayı kabul ettiremedi. Harold Ramis de vefat edince plan tamamen suya düşmüş oldu.

Paul Weig, filmin yönetmenliği üstlendikten sonra 4 ana karakteri de kadınlardan seçerek, filmi devam filmi yapmaktan ziyade yeni bir film olarak ele almak istediğini söylüyor. Weig, Ew.com’a yaptığı açıklamada, ‘İlk filmi çok seviyorum ve çok seven insanlar olduğunu biliyorum. Devam filmi yaparak hafızalardaki halini mahvetmek istemiyorum. Elimizdeki yeni dinamiklerle yeniden yapalım gibi bir düşünceye sahibim. Teknolojiyi kullanarak daha ‘cool’ bir hava yaratmak istiyorum. Filmin, gerçekten korkutucu olmasını ve günümüzde geçmesini istiyorum.’ diyerek filmin yeni versiyonuna bakış açısını da belirtmiş oldu.

Weig’in bu açıklamasından sonra, ilk filmde rol alan Ernie Hudson, konuya herkesin aklına gelebilecek bir soruyla yaklaştı: Yeni filmin ilk iki filme alakası olmayacaksa ve ana karakterlerin 4’ü de kadın olacaksa, filmin adı neden Hayalet Avcıları?

Bu soruya Weig, ‘kadınları seviyorum’ şeklinde cevap verdi. ‘Eğer bu yolda ilerlersek, ana karakterleri kadın yaparsak, filmin daha komik olacağını düşünüyoruz. Komik olmasa bile en azından seksi olacaktır. Filmdeki ana karakterlerin kadın olması fikrini seviyorum. Bence harika olacak.’

Buna karşılık Hudson, ‘ama tüm ana karakterlerin kadın olması bence kötü bir fikir. Filmin fanları bu fikri o kadar da beğenmeyecektir.’ şeklinde karşılık verdi.

Tartışmaya son noktayı ise orijinal filmin hayalet avcılarından Bill Murray koydu. Murray, “Hayalet avcılarının tümünün kadın olması fikri kulağa hoş geliyor. Filmi izleyeceğim” diye konuştu. 

28/01/2015 16:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hayalet avcıları, kadın, film, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.